Pääsalasana

Pääsalasana on salatun tietokannan avain – vain sinä tiedät pääsalasanasi. ESET ei koskaan tallenna sitä palvelimillemme tai lähetä sitä Internetin välityksellä.

Jos unohdat tai kadotat pääsalasanan, sitä ei voida lähettää sinulle uudelleen. Muista valita vahva salasana, jonka varmasti muistat, ja tallenna palautusavain ja tietojen varmuuskopio turvalliseen paikkaan.

Yleisesti ottaen mitä pidempi pääsalasanasi on, sitä parempi: Suosittelemme, että pääsalasanassa on vähintään 8 merkkiä, joiden joukossa on isoja ja pieniä kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä.

Haluan muuttaa pääsalasanani

Jos tiedät nykyisen pääsalasanasi ja haluat muuttaa sen, avaa Password Manager, valitse Valikko > Asetukset > Oma tili ja valitse sitten Vaihda pääsalasana.

Unohtuneen pääsalasanan palautus

Palautusavaimen avulla voit palauttaa tietosi, jos olet unohtanut pääsalasanasi. Kun vaihdat pääsalasanasi, Password Manager luo uuden palautusavaimen. Säilytä uusi palautusavain turvallisessa paikassa.