Tuetut tuontimuodot

Sisäiset salasanojen hallintatoiminnot ja muut salasanojen hallintaohjelmat edellyttävät tiettyjen tiedostotyyppien käyttämistä, kun tuot salasanasi verkkoselaimesta. Alla olevassa taulukossa on luettelo tuetuista tiedostotyypeistä, joiden avulla voit tuoda salasanasi ja muita tietoja ESET Password Manageriin.

Sovelluksen tyyppi

Tiedostotyyppi

SaferPass

.csv, .json

PassWorks

.csv, .json

Gestor de contrasenas - SIT

.csv, .json

Gestor de contrasenas - Telnor

.csv, .json

Gestor de contrasenas - Claro

.csv, .json

ByePass

.csv, .json

Panda Dome Passwords

.csv, .json

Passwatch

.csv, .json

ESET Password Manager v3

.csv, .json

Enpass

.json

Roboform

.csv

Safe in Cloud

.csv, .xml

LastPass

.csv, .txt

1Password

.1pif, .csv, .txt

Dashlane

.csv

StickyPassword

.xml

Firefox

.csv

Chrome

.csv

Edge

.csv

Bitwarden

.csv

KeePass 2.x

.xml

F-Secure

.fsk

Luo CSV-tiedosto ESET Password Manager -tuontia varten

CSV-tiedoston rakenne on tarkasti määritetty. Muutoin ESET Password Manager ei voi lukea tiedoston tietoja oikein. Tilit, identiteetit, muistiinpanot ja luottokortit sisältävässä CSV-rakenteessa on oltava 30 saraketta. Kaikki nämä tarvitaan eri syötetietoja varten. Niiden keskinäisellä järjestyksellä ei ole väliä, mutta suosittelemme käyttämään seuraavaa järjestystä:

CSV-tiedoston otsikko

Seuraavassa lueteltujen sarakkeiden tiedot ovat samassa järjestyksessä jaeteltuna eri valtuustietotyyppeihin. Kun käytät tätä rakennetta, valitse tuontinäytössä tuontitiedoston lähteeksi ESET Password Manager.

Kaksi ensimmäistä saraketta ovat samat kaikille valtuustietotyypeille:

modelType—tili, henkilöllisyys, huomautus tai luottokortti.

modelVersionTili-luokka, tyyppi 3. Jos kyseessä on henkilöllisyys, luottokortti ja huomautus, kirjoita 1.

example

Esimerkki CSV-tiedoston otsikosta

"modelType","modelVersion","name","cardName","number","securityCode","pinCode","type","expirationDateMonth","expirationDateYear","notes","title","text","color","url","username","password","favorite","firstName","lastName","country","zip","city","street","street2","company","county","region","email","phoneNumber"

Tilit

note

Yksinkertaiselle CSV-rakenteelle, joka soveltuu vain tilin tunnistetietoihin, sinulla on oltava kolme saraketta, joissa on URL-osoite, käyttäjänimi ja salasana. Valitse tätä rakennetta käytettäessä Chrome tuontitiedostolähteeksi tuontinäytössä. Voit tehdä tämän napsauttamalla valikkokuvaketta menu Asetukset > Tuo tiedot > Chrome avattavasta valikosta.

Sarakkeen nimi

Kuvaus

title

Tilin nimi.

url*

Verkon toimialue tai kirjautumissivu, jossa sisäänkirjautuminen tapahtuu (enimmäispituus 5 000 merkkiä).

username*

Käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite tilille kirjautumista varten (enintään 1.024 merkkiä).

password

Tilin salasana (enintään 1 024 merkkiä).

favorite

Määrittää, onko tili käyttäjän suosikiksi merkitsemä. Arvo voi olla FALSE (ei suosikki) tai TRUE (suosikki).

notes

Kaikki tiliä koskevat muistiinpanot ja identiteettiä tai maksukorttia koskevat muistiinpanot (enintään 10 000 merkkiä).

* Nämä sarakkeet ovat pakollisia CSV-tiedostossa.

Identiteetit

note

Huomautus

Seuraavissa kentissä sallitaan 1 024 merkkiä, lukuun ottamatta huomautuskenttää, jossa 10 000 merkkiä on sallittu.

Sarakkeen nimi

Kuvaus

title

Identiteetin nimi.

firstName

Identiteetin käyttäjän etunimi.

lastName

Identiteetin haltijan sukunimi.

country

Maa, jossa identiteetin haltija sijaitsee

zip

Identiteetin haltijan sijainnin postinumero

city

Kaupunki, jossa identiteetin haltija sijaitsee

street*

Katu, jolla identiteetin haltija sijaitsee

street2

Asuinpaikan katuosoitteen toinen rivi.

company

Yritys, jossa identiteetin haltija sijaitsee.

county

Identiteetin haltijan sijainnin maakunta.

region

Identiteetin haltijan sijainnin maakunta.

email

Identiteetin haltijan sähköpostiosoite.

phoneNumber

Identiteetin haltijan puhelinnumero.

notes

Kaikki identiteettiä koskevat muistiinpanot ja tiliä tai maksukorttia koskevat muistiinpanot (enintään 10 000 merkkiä).

* Tämä sarake on pakollinen CSV-tiedostossa.

Muistiinpanot

Sarakkeen nimi

Kuvaus

title

Muistiinpanon nimi

text*

Muistiinpanon teksti (enintään 10 000 merkkiä).

color

Muistiinpanon väriasetus. Arvon voi jättää tyhjäksi, mutta sarake on pakollinen, jotta tuonti onnistuu. Arvo on yksi väriä vastaava numero (0–7).

* Tämä sarake on pakollinen CSV-tiedostossa.

Luottokortit

Sarakkeen nimi

Kuvaus

cardName

Maksukortin nimi.

name*

Kortinhaltijan nimi (enintään 1 024 merkkiä).

number*

Maksukortin numero. Sallittu merkkimäärä on vähintään 12 ja enintään 20 merkkiä. Muista, että kentän arvossa ei saa olla desimaaleja.

securityCode

Maksukortin CCV/CVV-turvakoodi (enintään 3 numeroa, AMEX-kortissa 4 numeroa sallittu).

pinCode

Maksukortin PIN-koodi (enintään 4 numeroa).

expirationDateMonth

Maksukortin viimeisen käyttöpäivän kuukausi. Sallitut arvot ovat 01–12 (muodossa KK).

expirationDateYear

Maksukortin viimeisen käyttöpäivän vuosi (VVVV-muoto).

type

Korttityyppi: yleinen kortti, Visa, Master Card, American-Express, Diners Club, Discover, JCB, UnionPay, Maestro.

notes

Kaikki maksukorttia koskevat muistiinpanot ja tiliä tai identiteettiä koskevat muistiinpanot (enintään 10 000 merkkiä).

* Nämä sarakkeet ovat pakollisia CSV-tiedostossa.

example

Esimerkki CSV-rakenteesta

Seuraava CSV-rakenne tuo kaksi tiliä, kaksi identiteettiä, kaksi maksukorttia ja kaksi muistiinpanoa. Käytä kenttien erottimina pilkkuja:

"modelType","modelVersion","name","cardName","number","securityCode","pinCode","type","expirationDateMonth","expirationDateYear","notes","title","text","color","url","username","password","favorite","firstName","lastName","country","zip","city","street","street2","company","county","region","email","phoneNumber"

"Account","3",,,,,,,,,"valinnainen huomautus "" kaksoislainausmerkeissä ","1. valinnainen tilin nimi",,,"https://requiredaccounturl.com","pakollinen käyttäjätunnus","valinnainen salasana","false",,,,,,,,,,,,

"Account","3",,,,,,,,,"valinnainen huomautus "" kaksoislainausmerkeissä 2","2. valinnainen tilin nimi",,,"https://requiredaccounturl2.com","pakollinen käyttäjätunus 2","valinnainen salasana 2","false",,,,,,,,,,,,

"Identity","1",,,,,,,,,"valinnainen muistiinpano lainausmerkeissä "" inside","ensimmäinen valinnainen identiteetin nimi",,,,,,,"valinnainen etunimi","valinnainen sukunimi","valinnainen maa","valinnainen postikoodi","valinnainen kaupunki","pakollinen osoiterivi 1","pakollinen osoiterivi 2","valinnainen yrityksen nimi","valinnainen maakunta","valinnainen osavaltio","valinnainen sähköposti-email@randomdomain.com","valinnainen puhelinnumero"

"Identity","1",,,,,,,,,"valinnainen huomautus "" kaksoislainausmerkeissä 2","2. identiteetin valinnainen nimi",,,,,,,"valinnainen etunimi 2","valinnainen sukunimi 2","valinnainen maa 2","valinnainen postinumero 2","valinnainen paikkakunta 2","pakollinen osoiterivi 1 2","valinnainen osoiterivi 2 2","valinnainen yrityksen nimi 2","valinnainen maakunta 2","valinnainen osavaltio 2","valinnainen-spostiosoite@sommmesupperrandomdomain2.com","valinnainen puhelinnumero 2"

"CreditCard","1","pakollinen kortinhaltijan nimi","1. luottokortin valinnainen nimi","4111111111111111","111","1111","visa","01","2021","valinnainen huomautus "" kaksoislainausmerkeissä",,,,,,,,,,,,,,,,,,,

"CreditCard","1","pakollinen kortinhaltijan nimi 2","2. luottokortin nimi","2222400050000009","111","1111","master-card","01","2021","valinnainen huomautus "" kaksoislainausmerkeissä 2",,,,,,,,,,,,,,,,,,,

"Note","1",,,,,,,,,,"1. muistiinpanon valinnainen otsikko","pakollinen teksti "" kaksoislainausmerkeissä 1","0",,,,,,,,,,,,,,,,

"Note","1",,,,,,,,,,"2. muistiinpanon valinnainen otsikko","pakollinen teksti "" kaksoislainausmerkeissä 2","0",,,,,,,,,,,,,,,,