ESET Online pomoć

Pretraga Srpski
Izaberite temu       

Dokumentacija za krajnje tačke kojima se upravlja daljinski

ESET poslovnim proizvodima, kao i programom ESET Endpoint Security može da se upravlja daljinski na radnim stanicama, serverima i mobilnim uređajima klijenta u umreženom okruženju sa jedne centralne lokacije. Administratori sistema koji kontrolišu više od 10 radnih stanica klijenta mogu da uzmu u obzir implementiranje neke od alatki za daljinsko upravljanje preduzeća ESET za implementaciju ESET rešenja, upravljanje zadacima, primenu bezbednosnih polisa, nadgledanje statusa sistema i brzo reagovanje na probleme ili pretnje na udaljenim računarima sa jedne centralne lokacije.

Alatke za daljinsko upravljanje preduzeća ESET

Programom ESET Endpoint Security može da se upravlja daljinski bilo koristeći ESET PROTECT ili ESET PROTECT Cloud.

  • ESET HUB – Centralni mrežni prolaz za ESET PROTECT jedinstvenu bezbednosnu platformu. Pruža centralizovani identitet, pretplatu i upravljanje korisnicima za sve module ESET platforme. Pogledajte ESET PROTECT Upravljanje licencama za uputstva za aktiviranje proizvoda. ESET HUB će zameniti ESET Business Account i ESET MSP Administrator u potpunosti.

Dodatni bezbednosni proizvodi

  • ESET Inspect – ovo je sveobuhvatni sistem za otkrivanje na krajnjoj tački i reagovanje koji obuhvata funkcije kao što su: otkrivanje incidenata, upravljanje incidentima i reagovanje na njih, prikupljanje podataka, indikatori otkrivanja narušavanja, otkrivanje anomalija, otkrivanje ponašanja i kršenja polisa.
  • ESET Endpoint Encryption – Sveobuhvatna bezbednosna aplikacija dizajnirana da zaštiti vaše podatke u mirovanju i u tranzitu. Koristeći ESET Endpoint Encryption, možete šifrovati datoteke, fascikle i e-poštu ili kreirati šifrovane virtuelne diskove, komprimovati arhive i uključiti šreder za računar za sigurno brisanje datoteka.

Alatke za daljinsko upravljanje nezavisnih proizvođača

Najbolje prakse

Vodiči sa uputstvima