VEELGESTELDE VRAGEN

Ik heb de e-mail voor het activeren van de account niet ontvangen. Wat kan ik doen?

Als u binnen 15 minuten geen bevestigings-e-mail over registratie bij ESET Business Account ontvangt, kunt u de onderstaande acties ondernemen:

Controleer uw spam en andere minder vaak gebruikte postvakmappen. Duid noreply@eba.eset.com aan als veilig adres in uw e-mailclient (of -server).

Gmail-gebruikers: kijk in de map Reclame. Zo geeft u de map Reclame weer:

1.Open uw webbrowser en meld u aan bij uw Gmail-account.

2.Klik op het +-pictogram rechts van de tabbladen.

3.Schakel het selectievakje in naast Reclame en klik op Opslaan.

Controleer of u geen bestaand ESET Business Account-portalaccount (EBA) hebt:

1.Klik op de aanmeldingspagina van de EBA-portal op Wachtwoord vergeten.

2.Geef het e-mailadres op dat u hebt gebruik bij uw registratie bij EBA, en klik op Verzenden.

3.Als u een e-mail met een koppeling ontvangt om uw wachtwoord opnieuw in te stellen, klikt u op de koppeling, typt u het nieuwe wachtwoord en klikt u op Doorgaan.

Als u geen e-mail ontvangt, probeer u dan binnen een uur opnieuw bij ESET Business Account te registreren. Meer informatie.

Hoe wijzig ik mijn ESET Business Account (EBA)-wachtwoord?

1.Log in bij de EBA-portal op eba.eset.com.

2.Klik op uw profielpictogram eba_profile_icon op de bovenste balk van de ESET Business Account-portal.

3.Klik op Een wachtwoord wijzigen.

4.Typ het huidige wachtwoord in het veld Wachtwoord bevestigen en uw nieuwe wachtwoord en het veld Nieuw wachtwoord en het veld Wachtwoord bevestigen.

5.Klik op Opslaan.

Ik ben vergeten wat mijn ESET Business Account (EBA)-wachtwoord is. Hoe stel ik het opnieuw in?

1.Klik op de aanmeldingspagina van de EBA-portal op Wachtwoord vergeten.

2.Geef het e-mailadres op dat u hebt gebruik bij uw registratie bij EBA, en klik op Verzenden.

3.Klik op de koppeling die u hebt ontvangen in de e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord, voer het nieuwe wachtwoord in en klik op Doorgaan.

Het apparaat waarmee OTP is aangemaakt, is verloren of kapot. Hoe kan ik me aanmelden?

Gebruik de reservecodes die u via e-mail hebt ontvangen toen u zich registreerde bij ESET Business Account.

Ik heb alle reservecodes gebruikt. Wat moet ik doen?

Zodra u de laatste reservecode hebt gebruikt, ontvangt u een nieuw set reservecodes via e-mail.

Ik heb de telefoon vervangen waarmee OTP is aangemaakt. Hoe krijg ik de nieuwe EBA-token voor mijn nieuwe telefoon?

1.Meld u met aan bij de EBA-portal op eba.eset.com met een reservecode die u via e-mail hebt ontvangen toen u zich registreerde bij ESET Business Account.

2.Klik op uw naam om u aan te melden bij uw profiel.

3.Schakel verificatie op basis van twee factoren (2FA) uit door de schuifbalk naar Verificatie op basis van twee factoren te bewegen.

4.Voer uw wachtwoord in en klik op Uitschakelen.

5.Klik op Reservecode gebruiken, voer een reservecode in en klik op Bevestigen.

6.Als u 2FA opnieuw wilt inschakelen, klikt u op de schuifbalk naast Verificatie op basis van twee factoren.

7.Voer uw wachtwoord in en klik op Inschakelen.

8.Volg de instructies voor het instellen van Verificatie op basis van twee factoren.

Ik kan geen offline licentiebestand maken.

1.Klik in de ESET Business Account-portal op Instellingen.

2.Schakel Optie voor downloaden van offline licentiebestanden weergeven in.

3.Volg de instructies voor het downloaden van offlinelicentiebestanden.

Waarom zie ik 'Meerdere producten' in het scherm Geactiveerde apparaten?

Als clientcomputers met een identieke hardwareconfiguratie (hardwarevingerafdruk) worden geactiveerd met een licentie, worden ze weergegeven als Meerdere producten in het scherm Geactiveerde apparaten (Licenties > klik met de rechtermuisknop op een licentie en selecteer > Details weergeven). Deze meerdere producten gebruiken echter slechts één seat van de licentie.