Verwijderen ESET Business Account

important

Door uw EBA-account definitief te verwijderen, worden alle gerelateerde diensten (bijvoorbeeld ESET PROTECT ESET LiveGuard Advanced, enz.) definitief verwijderd.

Ga als volgt te werk om uw exemplaar van ESET Business Account EBA te verwijderen:

1.Meld u aan bij de ESET Business Account-portal.

2.Klik op Instellingen en klik vervolgens op Verwijderen naast  verwijderenESET Business Account.

3.Geef ter bevestiging van het verwijderen uw wachtwoord voor ESET Business Account op in het veld Wachtwoord bevestigen en klik op Account verwijderen.

note

Account is opgeschort

Nadat u het verwijderen van uw EBA-account via de ESET Business Account-portal hebt bevestigd, ontvangt u een e-mail waarin u wordt geïnformeerd dat uw EBA-account is opgeschort en binnen 30 dagen wordt verwijderd. In de e-mail staan twee links; een voor onmiddellijke en onomkeerbare verwijdering van het account, de andere link om het account niet binnen het tijdsbestek van 30 dagen te verwijderen.