Online-Help van ESET

Zoeken Nederlands
Selecteer het onderwerp

Inleiding

Met ESET Business Account (EBA) kunnen eigenaars van ESET-bedrijfslicenties al hun licenties op één plek beheren. Na het toevoegen van licenties aan de ESET Business Account-portal kunt u het aantal seats dat uw licenties omvat, verdelen over vestigingen en kunt u mensen inschrijven die u vertrouwt om u te helpen met het beheren van uw licenties.

kunt u met EBA het volgende doen:

Licentieseats delen met sites (filialen)

Een gedetailleerd overzicht bekijken van het gebruik van licenties en producten

Gebruikers toewijzen aan specifieke sites

Uw licentiebeheerhulpmiddel beveiligen met verificatie op basis van twee factoren

Toegang tot ESET PROTECT om ESET Full Disk Encryption te implementeren en beheren

Activeren ESET LiveGuard Advanced

Toegang ESET Cloud Office Security

Toegang ESET Inspect

SDK-sleutels ESET Secure Authentication en Sms-tegoeden beheren


note

Vervanging van ESET License Administrator

ESET Business Account vervangt het eerdere product (ESET License Administrator) dat op 30 juni 2022 het einde van de levensduur heeft bereikt. Lees meer over ESET License Administrator – Einde levensduur.


important

ESET Endpoint Encryption (EEE) licenties

Licenties van ESET Endpoint Encryption (voorheen DESlock) zijn niet compatibel met ESET Business Account. Voor meer informatie over het beheren van EEE-licenties raadpleegt u EEE-licentietypen.

Beschikbaarheid van services

In de ESET-statusportal worden de huidige status van ESET-cloudservices, geplande storingen en eerdere incidenten weergegeven. Als u een probleem ondervindt met een ondersteunde ESET-service en deze niet wordt vermeld in de statusportal, kunt u contact opnemen met de technische ondersteuning van ESET.

Controleteams verifiëren potentiële problemen intern en bevestigde incidenten worden handmatig gepost en bijgewerkt om een hoge geloofwaardigheid en nauwkeurigheid te behouden. Daarom verschijnen ze met een kleine vertraging in de statusportal. Incidenten met een korte duur worden mogelijk niet vermeld als ze al zijn opgelost voordat ze handmatig zijn bevestigd.