ESET Secure Authentication

ESET Secure Authentication (ESA) versie 2.8 (en later) ondersteunt licentieactivering vanaf uw geregistreerde ESET Business Account (EBA)-portalaccount.

Licentiepool

1.U hebt een ESA-licentie met 10 seats. Daarom is beveiliging met verificatie op basis van twee factoren (2FA) beschikbaar voor 10 gebruikers.

2.U activeert ESA met uw EBA-account.

3.Als u 20 extra seats nodig hebt, kunt u een nieuwe ESA-licentie met 20 seats kopen, deze importeren in uw EBA-account en ze toewijzen aan dezelfde site als de vorige licentie.

4.U kunt 2FA inschakelen voor extra gebruikers zonder ESA opnieuw te hoeven activeren.

ESA SDK-codes beheren

Als u de ESA SDK wilt gebruiken, moet u een API-code (code) en een API-geheim (geheim) genereren.

1.Meld u aan bij de ESET Business Account-portal.

2.Klik op Licenties > ESET Secure Authentication SDK.

3.Klik op Activeren.

4.Selecteer een licentiepool waarin zich een ESA-licentie bevindt.

5.Klik op Activeren.

6.De portal genereert en toont een unieke code en een uniek geheim die u in de ESA SDK kunt gebruiken.

Trek de sleutel in als u de SDK voor een bepaalde code wilt deactiveren.

1.Klik op Licenties > ESET Secure Authentication SDK.

2.Klik op de code die u wilt intrekken en selecteer Intrekken.

3.Klik op Intrekken om het proces te voltooien.

Als u een code naar een andere site (licentiepool) wilt verplaatsen, volgt u onderstaande stappen.

1.Klik op Licenties > ESET Secure Authentication SDK.

2.Klik op de code die u wilt verplaatsen naar een andere licentiepool en selecteer Opnieuw activeren.

3.Selecteer de gewenste licentiepool en klik op Opnieuw activeren.

Sms-tegoed

Aangezien ESA v2.8 deel uitmaakt van het ESET-licentieframework, kan er alleen via de EBA-portal sms-tegoed (om eenmalig wachtwoorden via sms te bezorgen) worden toegevoegd.

note

ESA opnieuw activeren met uw EBA-account

Als u één licentiecode hebt gebruikt om ESA eerder te activeren, moet u ESA opnieuw activeren met uw EBA-account.

1.Koop hiervoor in aanmerking komend ESA-sms-tegoedlicentie bij uw reseller.

2.Importeer de licentiecode in de EBA-portal in dezelfde site (licentiepool) die u hebt gebruikt om uw ESA-installatie te activeren.

3.Controleer na een korte tijd de hoeveelheid OTP-sms-tegoed in de ESA-webconsole bij Instellingen > Licentie en klik op Vernieuwen.