Woordenlijst

Termen met betrekking tot ESET Business Account (EBA) uitgelegd:

Controlelogboek: Verschillende acties registreren in EBA, bijvoorbeeld ESET-productactivering of aanmeldingspogingen bij EBA. Zie Controlelogboek.

Autorisatie: Machtiging om een specifieke ESET-licentie te beheren.

Verouderde licentiegegevens: Onderdeel van uw licentiegegevens dat kan worden gebruikt voor het activeren van offlineproducten of oudere producten die gebruikmaken van een door ESET geleverde gebruikersnaam en wachtwoord. Deze zijn in versie 6 van ESET-bedrijfsproducten vervangen door een licentiecode.

Licentiebestand: Een .lic-bestand dat wordt gebruikt voor het activeren van ESET-bedrijfsproducten, zoals ESET Remote Administrator 5.

Licentiecode: Een unieke tekenreeks die wordt gebruikt om uw ESET-product te activeren en de licentiehouder te identificeren.

Licentie-eigenaar: De enige eigenaar van een ESET-bedrijfslicentie die de licentiestatus in realtime ziet en/of individuele apparaten beheert die door de desbetreffende licentie zijn geactiveerd, en deze kan deactiveren.

Offlinelicentie: Licentieseats gebruikt voor activering zonder internetverbinding. Zie Offlinelicenties/verouderde licenties downloaden.

Openbare licentie-id: Een korte reeks voor het identificeren van de licentie door een derde. Kan echter niet worden gebruikt voor het activeren van ESET-producten.

Eenheid (seat): Geactiveerd apparaat dat is gekoppeld aan een bepaalde licentie. Zo betekent één geactiveerde ESET Endpoint Security op één computer bijvoorbeeld één seat/eenheid.

Gebruikersnaam en wachtwoord: Zie Verouderde licentiegegevens.

Subeenheid: ESET-serverproducten kunnen 'clients' hebben, bijvoorbeeld aantal e-mailadressen in ESET Mail Security for Exchange Server of aantal gebruikers in ESET Security for Microsoft SharePoint.