Instellingen

Als u toegang wilt tot de Password Manager-instellingen, klikt u op Password Manager in de extensiebalk > pictogram menu Menu > Instellingen.

Algemeen

Zie Algemene instellingen.

Account

Zie Mijn account om te synchroniseren, uw hoofdwachtwoord of e-mailadres te wijzigen of tweefactorauthenticatie in te stellen.

Apparaatinstellingen

In dit gedeelte (alleen beschikbaar in de ESET Password Manager-app) kunt u het volgende doen:

Biometrie in-/uitschakelen

Automatisch aanvullen in-/uitschakelen: als u Automatisch aanvullen wilt inschakelen, kiest u de optie ESET Password Manager in de service Automatisch aanvullen

Overschakelen naar automatisch invullen inline of via pop-ups: stel -uw voorkeur in voor automatisch in vullen via pop-ups of inline.

Pincode wijzigen: voer uw hoofdwachtwoord in en wijzig vervolgens uw pincode

Screenshots in app in-/uitschakelen

Beveiliging

Met de functie Inactiviteitvergrendeling kunt u de tijd selecteren die Password Manager inactief mag zijn voordat Password Manager zichzelf vergrendelt. U moet het hoofdwachtwoord opnieuw invoeren om Password Manager te ontgrendelen. Wij raden af om Password Manager te gebruiken met de functie Inactiviteitvergrendeling uitgeschakeld. Zie Hoe u Password Manager ontgrendelt. Wanneer u de functie Mij onthouden tijdens het inloggen gebruikt, wordt de instelling overschreven door Inactiviteitvergrendeling en wordt u na de ingestelde periode uitgelogd.

Taal

Selecteer de taal voor Password Manager.

Gegevens

Gegevens exporteren: met deze exporteerfunctie kunt u versleutelde back-ups in .json-indeling maken van uw Password Manager-database. U kunt ook niet-versleutelde bestanden in .csv-indeling maken, maar we raden u af om niet-versleutelde bestanden te gebruiken voor wachtwoorden of back-ups van persoonsgegevens. Lees het volgende artikel in de ESET-kennisbank voor meer informatie.

Gegevens importeren: uw wachtwoorden en persoonsgegevens uit browsers of andere wachtwoordmanagers importeren. Als u gegevens wilt importeren, klikt u op Menu > Instellingen > Gegevens > Gegevens importeren. Lees het volgende artikel in de ESET-kennisbank voor meer informatie. Zie Ondersteunde importbestandsindelingen.

Geblokkeerde websites beheren: de functionaliteit aanpassen voor de websites die u bezoekt. Zie Geblokkeerde websites.

Unieke websites beheren: wachtwoorden voor afzonderlijke subdomeinen opslaan. Zie Meerdere referenties voor dezelfde website.