Meerdere referenties voor dezelfde website

Een subdomein wordt gebruikt voor onderverdelingen van een website (forum.yoursite.com en careers.yoursite.com). Met Password Manager kunt u wachtwoorden toewijzen aan unieke subdomeinen. Als u verschillende accounts op forum.yoursite.com en careers.yoursite.com hebt, worden deze nooit gecombineerd in Password Manager.

1.Password Manager Openen.

2.Klik op Menu > Instellingen.

3.Klik in het gedeelte Gegevens op Unieke websites beheren.

4.Voer het domein van de unieke website in en druk op Enter.

epwm_unique_website

U kunt nu meerdere referentiesets voor dezelfde website gebruiken.