Algemeen

Aanmeldingstabblad bij opstarten uitschakelen: wanneer deze optie is ingeschakeld, wordt Password Manager niet automatisch gestart na het openen van de browser.

Als u op een account in de lijst met accounts klikt, wordt de URL van het account geopend (ook beschikbaar in de ESET Password Manager-toepassing): als u deze optie uitschakelt en op een account klikt, wordt het venster Account bewerken geopend.

Popup-lijst met accounts niet weergeven: selecteer deze optie als u twee of meer accounts voor een specifieke website hebt en niet wilt dat er automatisch pop-ups voor accounts worden weergegeven.

Automatisch invullen van accounts uitschakelen: wanneer deze optie is ingeschakeld, worden uw aanmeldingsgegevens vooraf ingevuld, bijvoorbeeld wanneer u toegang krijgt tot een bekende website met een browser waarin u bent ingelogd bij ESET Password Manager. Als u deze optie uitschakelt, worden alle automatische aanmeldingen voor websites of toepassingen uitgeschakeld.

ESET Password Manager als standaardwachtwoordmanager instellen: als deze is optie ingeschakeld, is ESET Password Manager als standaardwachtwoordmanager ingesteld. In alle formuliervelden wordt het pictogram weergegeven voor ESET Password Manager automatisch invullen.

Integreren in contextmenu: als deze optie is ingeschakeld, voegt Password Manager de optie Wachtwoord genereren toe aan het contextmenu. Klik op Wachtwoord genereren om een nieuw gegenereerd wachtwoord naar het klembord te kopiëren. Plak het wachtwoord wanneer u zich aanmeldt. Schakel deze instelling in wanneer u kiest voor uw aanmeldingsgegevens automatisch invullen in de Google Chrome- of Microsoft Edge-webbrowser.

Vragen om identiteiten op te slaan: als deze optie is ingeschakeld, wordt u in een melding geïnformeerd over een nieuwe gedetecteerde identiteit.

Deelnemen aan het Programma voor kwaliteitsverbetering: wanneer deze optie is ingeschakeld, verstrekt u ESET anonieme informatie over het gebruik van ESET Password Manager.

Diagnostische gegevens verstrekken voor foutanalyse (ook beschikbaar in de ESET Password Manager-toepassing): diagnostische gegevens helpen ESET om fouten te analyseren en prestatieproblemen op te sporen. Wanneer ESET is ingeschakeld, kunnen problemen met producten sneller worden opgelost en kan de technische ondersteuning van ESET u effectiever helpen.