Geblokkeerde websites

Als u het automatisch invullen van formulieren voor specifieke websites wilt uitschakelen, heeft Password Manager hiervoor de functie Geblokkeerde websites.

Als u geblokkeerde websites wilt beheren in Password Manager, klikt u op Menu Instellingen. Klik in het gedeelte Gegevens op Geblokkeerde websites beheren.

Alleen domeinnamen en subdomeinen kunnen worden toegevoegd aan de lijst Geblokkeerde websites. Jokertekens of relatieve paden worden op dit moment niet ondersteund.

Tijdens het aanmelden kunt u een specifieke website blokkeren voor Password Manager. Als u een website wilt toevoegen aan de lijst met geblokkeerde websites, klikt u op het Password Manager-pictogram epwm_icon in het inlogveld. Hier kunt u Password Manager in de sluimerstand zetten of permanent uitschakelen.

important

Offline beschikbaarheid

De functies waarvoor internettoegang is vereist, zijn niet beschikbaar en de betreffende knoppen zijn inactief of worden niet weergegeven.

Een website verwijderen uit de lijst met geblokkeerde websites

1.Als u een website uit de lijst wilt verwijderen, opent u Password Manager en klikt u op Menu > Instellingen.

2.Klik in het gedeelte Gegevens op Geblokkeerde websites beheren.

epwm_blocked_website

3.Klik op de X naast de geblokkeerde website die u wilt verwijderen.