Mijn account

Nu synchroniseren: de extensie Password Manager synchroniseren met de mobiele app op uw smartphone.

Hoofdwachtwoord wijzigen: uw hoofdwachtwoord wijzigen. U kunt het beste uw gegevens exporteren voordat u deze wijzigen uitvoert.

E-mailadres wijzigen: wijzig het e-mailadres van uw ESET Password Manager-account. U kunt het beste uw gegevens exporteren voordat u deze taak uitvoert. De volgende keer dat u inlogt, typt u het nieuwe e-mailadres in de ESET Password Manager-app of -webextensie. Het e-mailadres van het Password Manager-account wordt automatisch gewijzigd in ESET HOME.

Verificatie op basis van twee factoren – Verhoog de veiligheid van uw gegevens door Verificatie op basis van twee factoren (2FA) in te schakelen. Indien deze optie is geactiveerd en u uw Password Manager ontgrendelt met uw hoofdwachtwoord, wordt u elke keer gevraagd om ook nog een extra unieke beveiligingscode in te voeren.

Account sluiten: als u uw account sluit, worden alle opgeslagen gegevens in ESET Password Manager en het account verwijderd. U kunt geen gegevens herstellen nadat uw account is gesloten en verwijderd.

important

Password Manager-account annuleren

Als u uw Password Manager-account met al uw gegevens niet wilt kwijtraken, maakt u een back-up van uw wachtwoorden en gegevens voor toekomstig gebruik. Klik op Menu > Instellingen > Gegevens > Gegevens exporteren. Bewaar uw gegevens op een veilige plaats.