Hoofdwachtwoord

Uw hoofdwachtwoord is de sleutel tot uw versleutelde database en alleen u kent dit. ESET zal het nooit opslaan op zijn servers of het via internet verzenden.

Als u uw hoofdwachtwoord vergeet of verliest, kan het niet opnieuw naar u worden verzonden. U moet een sterk wachtwoord kiezen dat u kunt onthouden en de herstelsleutel en back-up van gegevens opslaan op een veilige plaats.

Over het algemeen geldt, hoe langer uw hoofdwachtwoord, hoe beter. Wij raden aan dat u een hoofdwachtwoord kiest van niet minder dan 8 tekens dat uit een combinatie van hoofd- en kleine letters, cijfers en speciale tekens bestaat.

Ik wil mijn hoofdwachtwoord wijzigen

Als u uw huidige hoofdwachtwoord kent en wilt wijzigen, opent u Password Manager en klikt u op Menu > Instellingen > Mijn account en vervolgens op Hoofdwachtwoord wijzigen.

Mijn vergeten hoofdwachtwoord herstellen

Met uw herstelsleutel kunt u uw gegevens herstellen als u uw hoofdwachtwoord bent vergeten. Wanneer u uw hoofdwachtwoord wijzigt, genereert Password Manager een nieuwe herstelsleutel. Sla de nieuwe herstelsleutel veilig op.