Hoe u Password Manager ontgrendelt

Om veiligheidsredenen is Password Manager uitgerust met de functie Automatisch vergrendelen. Stel de periode van inactiviteit van de gebruiker in om uw opgeslagen gegevens en wachtwoorden te beschermen.

Password Manager vergrendelen

U kunt het interval aanpassen via Menu > Instellingen. Klik in het gedeelte Beveiliging op Inactiviteitvergrendeling en kies het vergrendelingstype:

Afmelden: afmelden bij Password Manager. Als u Password Manager wilt blijven gebruiken, moet u zich met uw hoofdwachtwoord aanmelden.

Pincode: uw account wordt vergrendeld met een korte pincode. De pincode is vereist na het ingestelde interval.

Password Manager Ontgrendelen

1.Klik op het pictogram epwm_icon op de werkbalk van de browser om Password Manager te openen.

2.Voer de pincode in.

note

Nadat u drie keer een onjuiste pincode hebt ingevoerd, wordt u doorgestuurd naar de hoofdpagina om in te loggen met uw accountreferenties.

unlock