Veelgestelde vragen

Hieronder worden enkele veelgestelde vragen en regelmatig voorkomende problemen beschreven. Als u de oplossing voor uw probleem of het antwoord op uw vraag niet kunt vinden op de online-Help, ga dan naar onze regelmatig bijgewerkte online-Help van ESET Password Manager in de ESET-kennisbank.

Mijn abonnement verloopt bijna of is verlopen, wat moet ik doen?

Verleng uw aabonnement vóór de vervaldatum om te voorkomen dat uw account met al uw Password Manager-gegevens verloren gaat. Maak een back-up van uw wachtwoorden en persoonsgegevens.

Hoe kan ik Password Manager ontgrendelen?

1.Klik op het pictogram epwm_icon op de werkbalk van de browser om Password Manager te openen.

2.Voer de pincode in.

Lees het hoofdstuk Password Manager ontgrendelen voor meer informatie over het vergrendelen en ontgrendelen van Password Manager.

Hoe kan ik uitloggen bij mijn Password Manager-account?

Uitloggen bij uw Password Manager:

1.Open de Password Manager-extensie of -app.

2.Kies het pictogram met de drie horizontale streepjes menu > Afmelden en bevestig.

Uw wachtwoorden worden veilig opgeslagen en vergrendeld in Password Manager-opslag. U kunt op elk gewenst moment opnieuw inloggen.

Hoe kan ik webbrowserwachtwoorden exporteren en importeren naar de Password Manager-webextensie/-app?

Lees dit hoofdstuk voor instructies over het volgende:

Uw wachtwoorden exporteren uit de Google Chrome-, Mozilla Firefox- en Microsoft Edge-webbrowser en importeren naar de Password Manager-webextensie.

Uw wachtwoorden exporteren vanuit de Password Manager-app en importeren naar de Password Manager-app.

Password Manager gebruiken met ESET Beveiligde browser

Als u Password Manager met ESET Beveiligde browser wilt gebruiken, moet dit apart worden geïnstalleerd.

1.Open het hoofdprogrammavenster van uw ESET Internet Security-, ESET Smart Security Premium- of ESET Security Ultimate-product.

2.Klik op Overzicht en kies Veilig internetbankieren. ESET Beveiligde browser wordt geopend.

3.Kopieer de koppeling https://home.eset.com/download/pwm van de adresbalk en plak deze in de adresbalk van ESET Beveiligde browser (die u hebt geopend). Druk op Enter.

4.Als u Password Manager wilt installeren, klikt u op de installatieknop voor uw standaardbrowser.

5.Na installatie ziet u het Password Manager-pictogram in de rechterbovenhoek van ESET Beveiligde browser.

Ik wil Password Manager gebruiken met mijn vrienden/familie op hetzelfde apparaat, wat moet ik doen?

Als meerdere gebruikers Password Manager op hetzelfde apparaat willen gebruiken, moet u Password Manager voor meerdere gebruikersprofielen activeren voor een specifiek abonnement. Er moet extra opslag worden gemaakt in het ESET HOME-account.