Beperkingen van het Password Manager-account als gevolg van een verlopen abonnement

Nadat uw ESET Password Manager-abonnement is verlopen, hebt u 60 dagen om uw gegevens te exporteren. Na de respijtperiode wordt uw Password Manager-account gesloten en worden alle gegevens in uw Password Manager verwijderd. U kunt geen gegevens herstellen nadat uw account is verwijderd.

important

Uw gegevens exporteren voordat het account wordt gesloten

Als u wilt voorkomen dat u uw Password Manager-accountgegevens na de respijtperiode kwijtraakt, maakt u een back-up van uw wachtwoorden en gegevens, zodat u deze later nog kunt gebruiken. Klik op Menu > Instellingen > Gegevens > Gegevens exporteren.

Als u Password Manager wilt blijven gebruiken, voert u een van de volgende acties uit voordat uw ESET Password Manager-abonnement verloopt:

Als u de eigenaar van het abonnement bent, kunt u het abonnement verlengen.

Als u meer dan één in aanmerking komend ESET Password Manager-abonnement hebt, wijzigt u het verlopen abonnement in een geldig abonnement.

Koop een in aanmerking komend ESET Password Manager-abonnement wanneer u Password Manager met iemand anders deelt en activeer Password Manager in uw ESET HOME-account.