Password Manager beheren in de ESET HOME-portal

Met het ESET Password Manager-account kunt u ESET Password Manager centraal beheren voor alle gebruikersprofielen.

In dit hoofdstuk vindt u informatie over:

Statussen van Password Manager-functies

Het abonnement voor Password Manager wijzigen

Password Manager verplaatsen van het gedeelde abonnement naar uw abonnement

Statussen van Password Manager-functies in het gebruikersprofiel

In het gedeelte ESET HOME-account > Beveiligingsfunctie > Gebruikers van beveiligingsfuncties ziet u de volgende Password Manager-status onder de specifieke gebruikersprofielen:

Geactiveerd: u hebt al een Password Manager-account gemaakt.

Uitgenodigd/Installatie nodig: er is nog geen Password Manager-account gemaakt, maar de instructies zijn naar het e-mailadres verzonden.

Niet geactiveerd: dePassword Manager-functie is niet geactiveerd voor het gebruikersprofiel.

Losgekoppeld: het in aanmerking komende abonnement voor Password Manager is verlopen.

Het abonnement voor Password Manager wijzigen

Als u meer dan één in aanmerking komend abonnement hebt voor Password Manager en u dit wilt wijzigen in een ander abonnement, volgt u de onderstaande instructies:

1.Meld u aan bij uw ESET HOME account.

2.Klik in het gedeelte Functies op Beveiligingsfuncties.

3.Kies het gebruikersprofiel.

4.Klik op Abonnement wijzigen.

note

Als u slechts één in aanmerking komend abonnement hebt voor ESET Password Manager bij het ESET HOME-account, is de optie Abonnement wijzigen niet beschikbaar. Als u uw gegevens wilt opslaan, exporteert u wachtwoorden uit de webbrowserextensie.

5.Kies een ander abonnement.

6.Klik op Doorgaan om te bevestigen.

7.Klik op Begrepen.

Password Manager verplaatsen onder uw ESET HOME-account

Wanneer iemand Password Manager met u deelt en u besluit uw Password Manager te beheren onder uw ESET HOME-account, volgt u de onderstaande instructies:

1.Vraag de eigenaar van het abonnement om Password Manager te deactiveren in het ESET HOME-account voor uw gebruikersprofiel.

2.Koop een in aanmerking komend ESET Password Manager-abonnement.

3.Activeer Password Manager voor uw ESET HOME-account en blijf Password Manager gebruiken.