Productactivering

Als u een in aanmerking komend ESET Password Manager-abonnement hebt, kunt u ESET HOME gebruiken om Password Manager voor uzelf, uw familie of vrienden te activeren via gebruikersprofielen. Elk gebruikersprofiel met de Password Manager-functie geeft informatie weer over de status van Password Manager.

Volg de onderstaande instructies om Password Manager voor uw gebruikersprofiel of dat van iemand anders te activeren in het ESET HOME-account:

1.Meld u aan bij uw ESET Password Manager account.

2.Klik in het gedeelte Functies op Beveiligingsfuncties.

3.Klik op de Password Manager-functie. Als Password Manager niet is geactiveerd voor een abonnement onder uw ESET HOME-account, wordt de functie Verkennen weergegeven op de Password Manager-tegel. Anders wordt het aantal beschikbare/totale Password Manager-eenheden weergegeven:

Beschikbare Password Manager-eenheden: het aantal beschikbare eenheden (voor activering van Password Manager) voor alle in aanmerking komende abonnementen voor Password Manager die aan uw ESET HOME-account zijn gekoppeld.

Totaal aantal Password Manager-eenheden: het totale aantal van alle Password Manager-eenheden voor in aanmerking komende abonnementen voor Password Manager die aan uw ESET HOME-account zijn gekoppeld.

example

Voorbeeld van beschikbare/totale Password Manager-eenheden

Wanneer u 10 beschikbare Password Manager-eenheden hebt, en u de Password Manager-functie al hebt geactiveerd voor 4 gebruikersprofielen, wordt het getal 6/10 weergegeven op de Password Manager-tegel. U hebt nog 6 beschikbare Password Manager-eenheden om te activeren.

4.Als u meerdere abonnementen hebt die in aanmerking komen voor de Password Manager-functie, kiest u er een en klikt u op Doorgaan.

note

Als u geen geschikt abonnement hebt voor de Password Manager-functie, klikt u op Abonnementen beheren. U kunt dan het abonnement kopen of een gratis proefversie krijgen. Voor meer informatie leest u het hoofdstuk Abonnementen en abonnementsbeheer.

1.Kies uit de profielen aan wie u Password Manager wilt toewijzen of klik op Nieuwe persoon toevoegen en op Doorgaan.

important

Als het e-mailadres al is gekoppeld aan Password Manager en wordt beheerd door het andere ESET HOME-account, kunt u de Password Manager-functie niet aan hetzelfde e-mailadres toewijzen. Elke gebruiker kan slechts één Password Manager per e-mailadres gebruiken.

2.Controleer het e-mailadres en klik op Instructies verzenden. Instructies voor activering van Password Manager worden naar het opgegeven e-mailadres gestuurd.

3.Wanneer u Password Manager voor iemand anders activeert, klikt u op Begrepen. Een uitgenodigde persoon ontvangt een uitnodigingsmail met verdere instructies. Als de uitgenodigde persoon de uitnodiging accepteert, wordt de persoon omgeleid naar Password Manager installeren.

important

Een uitgenodigde persoon moet een ESET Password Manager-account maken met het e-mailadres waarop de uitnodigingsmail is ontvangen.

4.Wanneer u Password Manager aan uw profiel toewijst, volgt u de onderstaande stappen.

5.Klik op Password Manager downloaden.

6.Kies een browser om de Password Manager-browserextensie te downloaden of het mobiele besturingssysteem om de Password Manager-app voor Android/iOS te downloaden.

7.Klik op Downloaden.

8.Maak een Password Manager-account en ga aan de slag met Password Manager.