Aan de slag (app)

Open ESET Password Manager na installatie op uw apparaat.

Ik ben een nieuwe gebruiker en wil een app voor een mobiel apparaat gebruiken

Als u al een Password Manager-account hebt, volgt u de onderstaande instructies:

1.Open uw Password Manager-app.

2.Typ uw e-mailadres en hoofdwachtwoord en klik op Aanmelden.

3.Typ uw pincode of scan uw vingerafdruk.

3.U kunt Password Manager nu gebruiken.

Als u geen Password Manager-account hebt:

1.Open uw Password Manager-app.

2.Tik op Een account maken en volg de instructies op het scherm.

Ik ben een nieuwe gebruiker en wil een app voor een mobiel apparaat gebruiken

Als u al een Password Manager-account hebt, volgt u de onderstaande instructies:

1.Open uw Password Manager-app.

2.Typ uw e-mailadres en hoofdwachtwoord en klik op Aanmelden.

3.Typ uw pincode of scan uw vingerafdruk.

4.U kunt Password Manager nu gebruiken.

Als u geen Password Manager-account hebt:

1.Open uw Password Manager-app.

2.Tik op Een account maken en volg de instructies op het scherm.

note

De optie Account maken is alleen beschikbaar in de Android-app. Als u een nieuwe gebruiker bent in een iOS-toepassing, maakt u een account in de webextensie.

Ik heb alle gegevens via de extensie overgezet en wil de app voor mijn mobiele apparaat gebruiken

1.Meld u aan bij de ESET Password Manager-app met behulp van uw e-mailadres en wachtwoord.

2.Maak een pincode om toegang te krijgen tot de ESET Password Manager-app.

important

Vereisten voor pincodes:

Vier cijfers

Geen herhaalde cijfers (bijvoorbeeld 2222)

Geen opeenvolgende cijfers (bijvoorbeeld 1234)

3.Bevestig de pincode.

4.Klik op Inschakelen en scan uw vingerafdruk, als u vingerafdrukverificatie wilt gebruiken om de Password Manager-toepassing te openen.

5.U kunt Password Manager nu gebruiken.

ESET Password Manager voor apps inschakelen

1.Open de ESET Password Manager-app

2.Klik op het pictogram met de drie horizontale streepjes menu > Instellingen.

3.Klik op Apparaatinstellingen > Automatisch aanvullen inschakelen, indien ondersteund op uw apparaat.

4.Ga naar de apparaatinstellingen en selecteer ESET Password Manager als standaardinstelling. Zie de instructies voor het automatisch invullen van uw aanmeldingsgegevens.

5.Open een app en tik desgevraagd op Automatisch aanvullen met ESET Password Manager op het toetsenbord om uw aanmeldingsgegevens automatisch te laten invullen. Verifieer uzelf met een vingerafdruk of pincode.