Password Manager installeren voor meerdere gebruikers

Als meerdere gebruikers Password Manager op hetzelfde apparaat willen gebruiken, moet u Password Manager voor meerdere gebruikersprofielen activeren in een specifiek abonnement van het ESET HOME-account.

note

U kunt Password Manager activeren voor net zoveel gebruikersprofielen met verschillende e-mailadressen als u apparaten hebt gekocht met een in aanmerking komend abonnement voor ESET Password Manager. De proefversie biedt slechts één Password Manager-activering. Koop meer apparaten met een in aanmerking komend abonnement voor ESET Password Manager om meer Password Manager-eenheden te krijgen.

1.Meld u aan bij de ESET HOME-portal en koppel uw abonnement. U kunt een geverifieerd abonnement alleen gebruiken voor ESET Password Manager.

2.Klik in het gedeelte Functies op Beveiligingsfuncties.

3.Activeer de Password Manager-functie voor het bestaande gebruikersprofiel of maak een nieuw profiel aan.