Vanuit het menu hebt u toegang tot de volgende opties menu:

important

Offline beschikbaarheid

De functies waarvoor internettoegang is vereist, zijn niet beschikbaar en de betreffende knoppen zijn inactief of worden niet weergegeven.

note

Eén account tegelijkertijd bewerken op verschillende apparaten

Als u wijzigingen opslaat in het document (account, notitie, creditcard, identiteit) dat ondertussen op een ander apparaat is bewerkt, is er een beleid dat de eerste update voorrang heeft. De gebruiker krijgt een foutmelding op het tweede apparaat met de mededeling dat het document is bijgewerkt op een ander apparaat.

Accounts: uw account toevoegen.

Identiteiten: uw identiteitsgegevens toevoegen, zoals naam, adres, e-mail

Wachtwoord genereren: een uniek en veilig wachtwoord maken met zoveel tekens als u wilt.

Notities: met notities kunt u informatie zoals wifiwachtwoorden, paspoortgegevens, adressen of andere informatie veilig opslaan.

Creditcards: Password Manager kan worden ingesteld om uw betalingsgegevens automatisch in te vullen wanneer u online winkelt.

Secure Me: hiermee kunt u op afstand uitloggen bij uw online accounts

Beveiligingsrapport: geeft een uitvoerig beveiligingsoverzicht op één plek, zoals dubbele wachtwoorden, wachtwoordsterkte, leeftijd van wachtwoorden, gelekte wachtwoorden en informatie over tweefactorauthenticatie.

Instellingen: hiermee wijzigt u de Password Managerinstellingen van ***.

Help: klik op deze koppeling om de Help-pagina's van ESET Password Manager te openen.

Afmelden: uw opgeslagen gegevens veilig vergrendelen door u af te melden.