Vanuit het menu hebt u toegang tot de volgende opties menu:

Accounts: uw account toevoegen.

Identiteiten: uw identiteitsgegevens toevoegen, zoals naam, adres, e-mail

Wachtwoord genereren: een uniek en veilig wachtwoord maken met zoveel tekens als u wilt.

Notities: met notities kunt u informatie zoals wifiwachtwoorden, paspoortgegevens, adressen of andere informatie veilig opslaan.

Creditcards: Password Manager kan worden ingesteld om uw betalingsgegevens automatisch in te vullen wanneer u online winkelt.

Secure Me: hiermee kunt u op afstand uitloggen bij uw online accounts

Beveiligingsrapport: geeft een uitvoerig beveiligingsoverzicht op één plek, zoals dubbele wachtwoorden, wachtwoordsterkte, leeftijd van wachtwoorden, gelekte wachtwoorden en informatie over tweefactorauthenticatie.

Instellingen: hiermee wijzigt u de Password Managerinstellingen van ***.

Help: klik op deze koppeling om de Help-pagina's van ESET Password Manager te openen.

Afmelden: uw opgeslagen gegevens veilig vergrendelen door u af te melden.