Notities

In opmerkingen kunt u informatie zoals uw wifiwachtwoorden, paspoortgegevens, adressen en alles wat u later nog nodig hebt, veilig opslaan. Selecteer Preview verbergen als u de tekst (bijvoorbeeld een wachtwoord) niet in het voorbeeld weergegeven wilt hebben. U kunt opmerkingen filteren op categorieën (kleuren) of deze sorteren op basis van uw voorkeuren.

Opmerking toevoegen

Klik op Opmerking toevoegen, vul de velden in en klik op Opslaan.

Opmerking verwijderen

Klik op het pictogram met de drie stippen naast de opmerking en klik op Verwijderen > Verwijderen.