Secure Me

Met deze functie kunt u op afstand inloggen bij uw accounts op computers. Klik op het pictogram met de drie horizontale streepjes menu > Secure Me. In Password Manager ziet u alle browsers en apps die zijn aangemeld met hetzelfde Password Manager-account.

U kunt al uw sessies beveiligen door te klikken op de knop Alle sessies beveiligen of u kunt een van de sessies beveiligen door onderstaande instructies te volgen:

1.Klik op de knop voor Sessie beveiligen secure_me_button.

2.Schakel het volgende selectievakje in voor het volgende:

Cookies verwijderen en afmeldenbij alle websites

Downloadgeschiedenis verwijderen

Geschiedenis verwijderen en tabbladen sluiten

Bladwijzers verwijderen

3.Klik op Secure Me.

secure_me