Wachtwoord genereren

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het onthouden van lange wachtwoorden. Elke keer wanneer u een nieuw wachtwoord bedenkt of een bestaand wachtwoord wilt wijzigen, genereert de wachtwoordgenerator een complex wachtwoord dat in Password Manager kan worden opgeslagen. U kunt de lengte van het wachtwoord aanpassen of tekens kiezen die u wilt gebruiken of uitsluiten.

Klik op het weergegeven wachtwoord om het naar een klembord te kopiëren en druk op CTRL+V om het te plakken. Als u het wachtwoord wilt wijzigen, klikt u op de pijlen in het cirkelpictogram of markeert u het veld om specifieke tekens te gebruiken. Wijzig de lengte van het wachtwoord met de schuifbalk.

note

Korte wachtwoorden zijn zwak. Controleer de wachtwoordsterkte wanneer u het wachtwoord maakt.

generate_password