Innstillinger

For å få tilgang til Password Manager-innstillinger, klikker du på Password Manager i utvidelseslinjen > menu Meny-ikonet > Innstillinger.

Generelt

Se Generelle innstillinger.

Konto

Se Min konto for å synkronisere, endre masterpassordet eller e-postadressen eller angi godkjenning med to faktorer.

Enhetsoppsett

I denne delen (bare tilgjengelig i ESET Password Manager-programmet) kan du:

Aktiver/deaktiver biometri– Angi en biometrisk autentisering, for eksempel et fingeravtrykk eller Face ID.

Aktivere/deaktivere Autofyll – Hvis du vil aktivere Autofyll, velger du ESET Password Manager-alternativet i Autofyll-tjenesten.

Aktiver/deaktiver automatisk opptak– Hvis aktivert, vil du motta et opptaksvarsel etter å ha logget på en app manuelt. Denne innstillingen er kun tilgjengelig for Android-enheter.

Bytte til popup/innebygd autoutfyll– Basert på innstillingene dine, angir du popup eller innebygd autofyll (kun tilgjengelig for Android 11 og nyere).

Endre PIN-kode – Skriv inn Master-passordet ditt og endre deretter PIN-koden

Aktiver/deaktiver skjermbilder i appen– Denne innstillingen er kun tilgjengelig for Android-enheter.

Sikkerhet

Inaktivitetslås:-funksjonen lar deg velge hvor lang tid Password Manager kan være inaktiv før Password Manager vil låse seg selv. Du må skrive inn masterpassordet igjen for å låse opp Password Manager. Vi anbefaler ikke å bruke Password Manager med Inaktivitetslås-funksjonen deaktivert. Se Låse opp Password Manager. Når du bruker Husk meg-funksjonen under pålogging, skriver Inaktivitetslåsen innstillingen på nytt, og du blir logget ut etter den angitte tidsperioden.

Språk

Velg språket for Password Manager.

Data

Eksporter data – Eksporter lar deg opprett krypterte sikkerhetskopier i Password Manager-databasen din i formatet .json. Du kan også opprette ukrypterte filer i .csv-format; Vi anbefaler imidlertid ikke å bruke ukrypterte filer for passord eller sikkerhetskopiering av personopplysninger. For mer informasjon, les denne artikkelen i ESET-kunnskapsbasen.

Importer data – Importer passord og personopplysninger fra nettlesere eller andre passordbehandlere. Hvis du vil importere data, klikker du på Meny > Innstillinger > Data > Importer data. For mer informasjon, les denne artikkelen i ESET-kunnskapsbasen. Se Støttede formater for importering.

Administrer blokkerte nettsteder – Tilpass funksjonaliteten for nettstedene du besøker. Se Blokkerte nettsteder.

Administrer unike nettsteder – Lagre passord for individuelle underdomener. Se Flere legitimasjoner for samme nettsted.