Flere legitimasjoner for samme webområde

Underdomenet skiller et nettsted i forskjellige deler (forum.yoursite.com og careers.yoursite.com). Password Manager lar deg tilordne passord til unike underdomener. Hvis du har forskjellige kontoer på forum.yoursite.com og careers.yoursite.com, blir de aldri kombinert i Password Manager.

1.Åpne Password Manager.

2.Klikk Meny > Innstillinger.

3.I dataseksjonen klikker du på Administrer unike nettsteder.

4.Skriv inn domenet til det unike nettstedet og trykk Enter.

epwm_unique_website

Du kan nå bruke flere sett med legitimasjoner for samme webområde.