Kontoer

I Kontoer-delen vil du se en liste over alle kontoene dine som er lagt til ESET Password Manager. Nedenfor finner du informasjon om hvordan du:

Legg til en ny konto

Brukskontoer

Rediger konto

Slett konto

important

Tilgjengelighet uten nett

Funksjonene som krever Internett-tilgang, er ikke tilgjengelige, og de spesifikke knappene er inaktive eller vises ikke.

Legg til ny konto – alternativer

1.Logg inn på nettstedet med brukernavnet (bruker-ID) og passordet ditt. Hvis nettstedet eller den spesifikke bruker-ID-en ikke er lagret i databasen fra før, vil Password Manager be deg om å lagre innloggingsinformasjonen du nettopp tastet inn. Du må ha den riktige nettleserutvidelsen installert og aktivert for at denne metoden skal fungere.

epwm_account_saved

note

Trykk på Lagre i opptaksvarselet (tilgjengelig i Android 8 og nyere) for å lagre legetimasjonen du skrev inn i ESET Password Manager-programmet. Husk at du må være logget inn på ESET Password Manager og ha aktivert Autofyll-innstillingen.

2.Legg til en konto manuelt fra ESET Password Manager. Klikk på Importer kontoer eller Meny menu > Kontoer > Legg til konto og fyll ut de nødvendige feltene. I ESET Password Manager er det et alternativ for å opprette et sterkt passord ved hjelp av passordgeneratoren.

note

Du kan starte med knappen Legg til konto eller Importer kontoer når ingen konto er lagt til.

ext_intro

Bruk av kontoer

For å logge på en bestemt nettside, klikk på Meny > Kontoer og velg riktig konto. ESET Password Manager vil fylle ut brukernavnet og passordet ditt og logge deg på automatisk (boksen Aktiver automatisk pålogging må være valgt i kontoinnstillingene nedenfor).

Se instruksjonene for hvordan du fyller ut legitimasjon automatisk.

Kontoinnstillinger

I Kontoer-fanen klikker du på menyen med tre prikker three_dots ved siden av kontoen, hvor du kan velge Gå til nettstedet, Kopier brukernavn, Kopier passord til utklippstavlen, Rediger for kontoopplysninger og Fjern for kontoen din.

epwm_web

Rediger konto

I Password Manager-kategorien Kontoer klikker du på de tre prikkene three_dots ved siden av kontoen, og deretter klikker du på Rediger.

Tittel

Nettsted – Vis URL-adressen der kontolegitimasjonen skal brukes.

Brukerinnlogging

Passord

Sjekk passord – Sammenlign passordet ditt med en liste over lekkede passord.

Generer passord – Generer et komplekst passord. For mer informasjon, se Generer passord.

Notater – Legg til et notat i kontoen din.

Vis først – Slå på denne funksjonen for å vise denne kontoen øverst på kontolisten.

Aktiver automatisk innlogging – Aktiver denne funksjonen for å bli automatisk innlogget.

Godkjenning med to faktorer – Lar deg lagre den unike oppsettnøkkelen for godkjenning med to faktorer for lagrede kontoer i et hvelv for godkjenning med to faktorer.

Fjern en konto i kontolisten

1.Åpne Password Manager.

2.Klikk på Meny > Kontoer.

3.Klikk på de tre prikkene three_dots ved siden av kontoen du vil slette, og klikk på Slett.

4.Klikk på Fjern.