Genererte passord

Du trenger ikke lenger å bekymre deg om å huske lange passord. Når du oppretter et nytt passord eller ønsker å endre et eksisterende, genererer passordgeneratoren et komplekst passord som kan lagres i Password Manager. Du kan justere passordlengden eller velge tegnene du vil bruke eller ekskludere.

Klikk på det viste passordet for å kopiere det til en utklippstavle, og trykk på CTRL+V for å lime det inn. Når du vil endre passordet, klikker du pilene i sirkelikonet arrows_circle_icon eller merker feltet for å bruke bestemte tegn. Endre lengden på passordet med glidebryteren.

note

Korte passord er svake. Kontroller passordstyrken når du oppretter passordet.

generate_password