ESET Hjelp på internett

Velg tema

Sikre meg

Med denne funksjonen kan du logge ut av kontoene dine eksternt. Klikk på hamburgermenyikonet menu > Sikre meg, så viser Password Manager alle nettlesere eller programmer som er logget inn med samme Password Manager-konto.

Du kan sikre alle øktene dine ved å klikke på knappen Sikre alle økter, eller sikre en av øktene ved å følge instruksjonene nedenfor:

1.Klikk på Sikre økt-knappen secure_me_button.

2.Merk av i følgende avmerkingsboks, og du kan gjøre følgende:

Fjern informasjonskapsler og logg utav alle nettsteder

Fjern nedlastingsloggen

Fjern loggen og lukk faner

Fjern bokmerker

3.Klikk på Sikre meg.

secure_me