Komme i gang (app)

Når du har fullført installasjonen på enheten, åpner du ESET Password Manager.

Jeg er en ny bruker og ønsker å bruke et program for mobilenheter

Hvis du allerede har en Password Manager-konto, følger du instruksjonene nedenfor:

1.Åpne Password Manager-programmet.

2.Skriv inn e-postadressen og masterpassordet, og trykk på Logg på.

3.Tast inn PIN-koden eller skann fingeravtrykket ditt.

4.Begynn å bruke Password Manager.

Hvis du ikke har en Password Manager-konto ennå:

1.Åpne Password Manager-programmet.

2.Trykk på Opprett en konto, og følg instruksjonene på skjermen.

note

Alternativet Opprett en konto er bare tilgjengelig i Android-programmet. Hvis du er en ny bruker i et iOS-program, oppretter du en konto i nettleserutvidelsen.

Jeg har overført alle data via utvidelsen og ønsker å bruke mobilprogrammet

1.Logg inn i ESET Password Manager-programmet ved hjelp av e-postadressen og passordet ditt.

2.Opprett en PIN-kode for å få tilgang til ESET Password Manager-programmet.

important

Krav til PIN-kode:

Fire sifre

Ikke gjentatte sifre (f.eks. 2222)

Ikke sekvensielle sifre (f.eks. 1234)

3.Bekreft PIN-koden.

4.Trykk på Aktiver og skann fingeravtrykket hvis du vil bruke fingeravtrykksgodkjenning til å gå inn i Password Manager-programmet.

5.Begynn å bruke Password Manager.

Slå på ESET Password Manager for apper

1.Åpne ESET Password Manager-appen

2.Trykk på hamburgermenyen menu > Innstillinger.

3.Trykk på Enhetsinnstillinger > Aktiver autofyll hvis det støttes på enheten.

4.Gå til enhetsinnstillingene og velg ESET Password Manager som standard. Se instruksjonene for hvordan du fyller ut legetimasjonen automatisk.

5.Åpne en app, og når du blir bedt om det, trykker du på Autofyll med ESET Password Manager på tastaturet for å fylle ut legitimasjonen din automatisk. Autentisere deg selv med fingeravtrykk eller PIN-kode.