Produktaktivering

Hvis du har et gyldig ESET Password Manager-abonnement, lar ESET HOME deg aktivere Password Managerbrukerebrukere for deg selv, familie eller venner via brukerprofiler. Hvis det opprettes en brukerprofil i delen sikkerhetsfunksjon i ESET HOME, viser portalen informasjon om tilstanden til Password Manager.

For å aktivere Password Manager på din eller andres brukerprofil i ESET HOME-kontoen, følg instruksjonene nedenfor:

note

Gå til kunnskapsbaseartikkelen vår for visuelle instruksjoner om hvordan du tilordner Password Manager-funksjonen til deg eller noen andre via brukerprofil i ESET HOME.

1.Logg inn på ESET Password Manager-kontoen din.

2.I Funksjoner-delen klikker du på Sikkerhetsfunksjoner.

3.Klikk på Password Manager-funksjonen. Hvis Password Manager-funksjonen ikke er tilordnet til noen profil på abonnementet i ESET HOME-kontoen din, vises Utforsk-funksjon -knappen på Password Manager-flisen. Ellers vises antall tilgjengelige / totalt antall Password Manager-enheter:

Tilgjengelige Password Manager-enheter – antall tilgjengelige enheter (for aktivering av Password Manager) på alle gyldige abonnementer for Password Manager knyttet til ESET HOME-kontoen din.

Totalt antall Password Manager-enheter – Totalt antall Password Manager-enheter på alle gyldige abonnementer for Password Manager knyttet ESET HOME-kontoen din.

example

Eksempel på tilgjengelige / totalt antall Password Manager-enheter

Når du har 10 tilgjengelige Password Manager-enheter, og du allerede har aktivert Password Manager-funksjonen på fire brukerprofiler, vises tallet 6/10 på Password Manager-flisen. Du har fortsatt 6 tilgjengelige Password Manager-enheter for aktivering.

4.Hvis du har flere gyldige abonnementer for Password Manager-funksjonen, velger du ett og klikker på Fortsett.

note

Hvis du ikke har noe passende abonnement for Password Manager-funksjonen, klikker du på Administrer abonnementer, og du kan kjøpe abonnementet eller få en gratis prøveperiode. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese kapittelet Abonnementer og abonnementsadministrasjon.

5.Velg hvem du vil tilordne blant Password Manager-profilene, og klikk på Fortsett eller Legg til ny person.

important

Hvis e-postadressen allerede er knyttet til Password Manager og administreres av den andre ESET HOME-kontoen, kan du ikke tilordne Password Manager-funksjonen til den samme e-postadressen. Hver bruker kan bare bruke én Password Manager per e-postadresse.

6.Se gjennom e-postadressen, og klikk på Send instruksjoner. Instruksjoner for aktivering av Password Manager vil bli sendt til den oppgitte e-postadressen.

Aktiver Password Manager for noen andre

Aktiver Password Manager for deg selv