Administrere Password Manager på ESET HOME-portalen

Med ESET Password Manager-kontoen kan du administrere ESET Password Manager sentralt for alle brukerprofiler.

Dette kapittelet gir informasjon om:

Password Manager-funksjonsstatuser

Abonnementsendringer for Password Manager

Slik flytter du Password Manager fra det delte abonnementet til abonnementet ditt

Password Manager-funksjonsstatuser på brukerprofilen

I ESET HOME-konto > Funksjoner > Sikkerhetsfunksjon > Sikkerhetsfunksjonsbrukere-delen, vil du se følgende Password Manager-status under de spesifikke brukerprofilene:

Aktivert – du har allerede opprettet en Password Manager-konto.

Invitert / Oppsett nødvendig– Password Manager-kontoen din er ikke opprettet, men instruksjonene ble sendt til e-postadressen.

Ikke aktivertPassword Manager-funksjonen er ikke aktivert i brukerprofilen.

Frakoblet – det gyldige abonnementet for Password Manager er utløpt.

Endre Password Manager-abonnementet

Hvis du har mer enn ett kvalifisert abonnement for Password Manager og vil endre det til et annet abonnement, følger du instruksjonene nedenfor:

1.Logg inn på ESET HOME-kontoen din.

2.I Funksjoner-delen klikker du på Sikkerhetsfunksjoner.

3.Velg brukerprofilen.

4.Klikk på Endre abonnement.

note

Hvis du bare har lagt til ett kvalifisert abonnement for ESET Password Manager til ESET HOME-kontoen, er ikke alternativet Endre abonnement tilgjengelig. Hvis du vil lagre dataene, eksporterer du passord fra en nettleserutvidelse.

5.Velg et annet abonnement.

6.Klikk på Fortsett for å bekrefte.

7.Klikk på Skjønner.

Flytte Password Manager under ESET HOME-kontoen din

Når noen deler Password Manager med deg, og du bestemmer deg for å administrere Password Manager under ESET HOME-kontoen din, følger du instruksjonene nedenfor:

1.Be eieren av abonnementet om å deaktivere Password Manager for din brukerprofil i ESET HOME-kontoen sin.

2.Kjøp et kvalifisert abonnement for ESET Password Manager.

3.Aktiver Password Manager på ESET HOME-kontoen din, eller opprett brukerprofilen med samme e-postadresse som du hadde i Password Manager tidligere, og fortsett å bruke Password Manager.