Sikkerhetsrapport

Trykk på Meny menu > Sikkerhetsrapport for å vise lagrede passord og enhetssikkerhetsinformasjon. Hvis masterpassordet ditt ikke er sterkt nok, kan Password Manager endre det.

En kontroll av lekkede passord vil sammenligne passordene dine opp mot passord som er utsatt for sikkerhetsbrudd på haveibeenpwned.com. For å gjøre dette klikker du på Start kontroll av lekkede passord.

Godkjenning med to faktorer informerer deg om tilstanden til godkjenningen til ESET Password Manager-kontoen din.

epwm_security_report

Rootet/jailbroken enhet (bare tilgjengelig i Password Manager-appen)

En rootet Android-enhet eller jailbroken iOS-enhet er risikabelt. Når dette utføres, kan annen ulovlig programvare kontrollere enhetens oppsett eller operativsystem og kompromittere sikkerheten til enheten eller dataene dine. Les ESETs mobilprogrammer på en rootet eller jailbroken enhet for mer informasjon.

important

Kontakt ditt pålitelige mobile servicesenter hvis du ikke er klar over rooting/jailbreaking på enheten din.

Enhetsgodkjenning (tilgjengelig i Password Manager-appen)

Alle kan bruke enheten din hvis du ikke angir en skjermlås. Aktiver enhetsgodkjenning, for eksempel en PIN-kode, passord eller biometrisk autentisering, for å beskytte enheten og holde dataene dine trygge. For å konfigurere godkjenning på Android-enheten din, trykk på Enhetsgodkjenning > Åpne innstillinger i Password Manager-programmet. På iOS-enheten din trykker du på Oppsett > Touch ID og passord.