Kredittkort

Klikk på Meny > Kredittkort > Legg til kort for å lagre kredittkortinformasjon sikkert. Etter at du angir kredittkortinformasjonen, klikker du på Lagre. Password Manager vil fylle ut betalingsinformasjonen din automatisk når du handler på nettet.

credit_card

Hvis du vil fjerne kortet fra Password Manager, åpner du Kredittkort og klikker på ikonet three_dots med tre prikker ved siden av kortet. Klikk på Slett > Fjern.