Støttede formater for importering

For å importere passordene dine fra en passordbehandler som er innebygd, eller fra andre passordbehandlere, må du ha bestemte filtyper. I tabellen under finner du listen over støttede filtyper for importering av passord og andre data i ESET Password Manager.

Programtype

Filtype

SaferPass

.csv, .json

PassWorks

.csv, .json

Gestor de contrasenas - SIT

.csv, .json

Gestor de contrasenas - Telnor

.csv, .json

Gestor de contrasenas - Claro

.csv, .json

ByePass

.csv, .json

Panda Dome Passwords

.csv, .json

Passwatch

.csv, .json

ESET Password Manager v3

.csv, .json

Enpass

.json

Roboform

.csv

Safe in Cloud

.csv, .xml

LastPass

.csv, .txt

1Password

.1pif, .csv, .txt

Dashlane

.csv

StickyPassword

.xml

Firefox

.csv

Chrome

.csv

Edge

.csv

Bitwarden

.csv

KeePass 2.x

.xml

F-Secure

.fsk

Opprett CSV-filen for import til ESET Password Manager

CSV-filen må ha en bestemt og nøyaktig struktur. Ellers kan ikke ESET Password Manager lese informasjonen på riktig måte. Hvis du vil opprette en CSV-struktur for kontoer, identiteter, notater og kredittkort, må du ha 30 kolonner. Disse er alle nødvendige for forskjellige inndata. Det spiller ingen rolle i hvilken rekkefølge de er i, selv om vi anbefaler sekvensen vist nedenfor:

Toppteksten til CSV-filen

Spesifikasjonene til kolonnene som er oppført nedenfor, er også skrevet i samme rekkefølge, men delt inn i den tilsvarende typen legitimasjon de tilhører. Med denne strukturen velger du ESET Password Manager som kilde for importfilen på importskjermen.

De to første kolonnene er relatert til alle legitimasjonstyper:

modelType– Konto, identitet, merknad eller kredittkort.

modelVersion– For Konto-kategorien skriver du inn 3. For Identitet, Kredittkort og Merknad skriver du inn 1.

example

Eksempel på CSV-filtopptekst

"modelType","modelVersion","name","cardName","number","securityCode","pinCode","type","expirationDateMonth","expirationDateYear","notes","title","text","color","url","username","password","favorite","firstName","lastName","country","zip","city","street","street2","company","county","region","email","phoneNumber"

Kontoer

note

For en enkel CSV-struktur som bare passer for kontolegitimasjon, må du ha tre kolonner med url, brukernavn og passord. Med denne strukturen velger du Chrome som importfilkilde på importskjermen. For å gjøre dette klikker du på menyikonet menu > Innstillinger > Importer data > Chrome fra rullegardinmenyen.

Navn på kolonnen

Beskrivelse

title

Kontonavn.

url*

Nettdomenet eller påloggingssiden for å logge på (maks. 5000 tegn).

username*

Brukerinnlogging eller e-post for å logge på kontoen (maks. 1.024 tegn).

password

Passordet for kontoen (maks. 1024 tegn).

favorite

Gjør kontoen til favoritt for brukeren. Den kan inneholde enten USANN (ikke favoritt) eller SANN (favoritt).

notes

Eventuelle notater om kontoen, og notater om identitet eller betalingskort (maks. 10 000 tegn).

* Disse kolonnene kreves i CSV-filen.

Identiteter

note

Merknad

For følgende felt er 1024 tegn tillatt, bortsett fra notatfeltet, der 10 000 tegn er tillatt.

Navn på kolonnen

Beskrivelse

title

Identitetsnavn.

firstName

Fornavnet til brukeren av identiteten.

lastName

Etternavnet til innehaveren av identiteten.

country

Landet der identitetens innehaver befinner seg

zip

Postnummeret til stedet der innehaveren av identiteten befinner seg

city

Byen der identitetens innehaver befinner seg

street*

Gaten hvor innehaveren av identiteten befinner seg

street2

Tilleggsinformasjon om gate.

company

Selskapet hvor identitetens innehaver befinner seg.

county

Spesifikasjonen av fylket der innehaveren av identiteten befinner seg.

region

Spesifikasjonen av delstaten/provinsen der innehaveren av identiteten befinner seg.

email

E-posten til innehaveren av identiteten.

phoneNumber

Telefonnummeret til innehaveren av identiteten.

notes

Eventuelle notater om identiteten, og notater om konto eller betalingskort (maks. 10 000 tegn).

* Denne kolonnen kreves i CSV-filen.

Merknader

Navn på kolonnen

Beskrivelse

title

Notatnavn.

text*

Notattekst (maks. 10 000 tegn).

color

Fargeinnstilling for notatet. Den kan stå tom, men kolonnen for riktig import er påkrevd. Sett inn bare ett tall som representerer den bestemte fargen (0–7).

* Denne kolonnen kreves i CSV-filen.

Kredittkort

Navn på kolonnen

Beskrivelse

cardName

Navn på betalingskort.

name*

Navnet på kortinnehaveren (maks. 1024 tegn).

number*

Nummeret på betalingskortet. Minimum 12 og maksimalt 20 tegn er tillatt. Husk at feltet må formateres som et tall uten desimaler.

securityCode

CCV-/CVV-sikkerhetskode for betalingskortet (maks. 3 sifre – AMEX har 4 sifre tillatt).

pinCode

PIN-kode for betalingskort (maks. 4 sifre).

expirationDateMonth

Måneden i utløpsdatoen til betalingskortet. Et tall fra 01 til 12 er tillatt (MM-format).

expirationDateYear

Året i utløpsdatoen til betalingskortet (ÅÅÅÅ-format).

type

Korttype: generisk kort, Visa, Master Card, American-Express, Diners Club, Discover, JCB, UnionPay, Maestro.

notes

Eventuelle notater om betalingskortet, og notater om konto eller identitet (maks. 10 000 tegn).

* Disse kolonnene kreves i CSV-filen.

example

Eksempel på CSV-struktur

CSV-strukturen nedenfor importerer to kontoer, to identiteter, to betalingskort og to notater. Bruk komma som skilletegn for felter:

"modelType","modelVersion","name","cardName","number","securityCode","pinCode","type","expirationDateMonth","expirationDateYear","notes","title","text","color","url","username","password","favorite","firstName","lastName","country","zip","city","street","street2","company","county","region","email","phoneNumber"

"Account","3",,,,,,,,,"valgfri merknad med et dobbelt anførselstegn "" innvendig","Første valgfrie kontotittel",,,"https://påkrevdkontourl.com","påkrevd brukerpålogging","valgfritt passord","falsk",,,,,,,,,,,,

"Account","3",,,,,,,,,"valgfri merknad med et dobbelt anførselstegn "" innvendig 2","Andre valgfrie kontotittel",,,"https://påkrevdkontourl2.com","påkrevd brukerpålogging 2","valgfritt passord 2","falsk",,,,,,,,,,,,

"Identity","1",,,,,,,,,"valgfri merknad med et dobbelt anførselstegn "" innvendig","Første valgfrie identitetstittel",,,,,,,"valgfritt fornavn","valgfritt etternavn","valgfritt land","valgfritt postnummer","valgfri by","påkrevd adresselinje 1","valgfri adresselinje 2","valgfritt firmanavn","valgfritt fylke","valgfri delstat","valgfri-epost@tilfeldigdomene.com","valgfritt telefonnummer"

"Identity","1",,,,,,,,,"valgfri merknad med et dobbelt anførselstegn "" innvendig 2","Andre valgfrie identitetstittel",,,,,,,"valgfritt fornavn 2","valgfritt etternavn 2","valgfritt land 2","valgfritt postnummer 2","valgfri by 2","påkrevd adresselinje 1 2","valgfri adresselinje 2 2","valgfritt firmanavn 2","valgfritt fylke 2","valgfri delstat 2","valgfri-epost@tilfeldigdomene2.com","valgfritt telefonnummer 2"

"CreditCard","1","obligatorisk kortholdernavn","Første valgfrie kortnavn","4111111111111111","111","1111","visa","01","2021","valgfri merknad med et dobbelt anførselstegn "" innvendig",,,,,,,,,,,,,,,,,,,

"CreditCard","1","obligatorisk kortholdernavn 2","Andre valgfrie kortnavn","2222400050000009","111","1111","master-card","01","2021","valgfri merknad med et dobbelt anførselstegn "" innvendig 2",,,,,,,,,,,,,,,,,,,

"Note","1",,,,,,,,,,"Første valgfrie notattittel","påkrevd tekst med et dobbelt anførselstegn "" innvendig 1","0",,,,,,,,,,,,,,,,

"Note","1",,,,,,,,,,"Andre valgfrie notattittel","påkrevd tekst med et dobbelt anførselstegn "" innvendig 2","0",,,,,,,,,,,,,,,,