Slik låser du opp Password Manager

Av sikkerhetsgrunner er Password Manager utstyrt med automatisk lås. Angi perioden for brukerinaktivitet for å beskytte lagrede data og passord.

Slik låser du Password Manager

Du kan justere intervallet under Meny > Innstillinger. Under Sikkerhet klikker du på Inaktivitetslås for å velge låsetype:

Logg ut – Logg ut av Password Manager. Hvis du vil fortsette å bruke Password Manager, logger du på med masterpassordet.

PIN-kode – Kontoen din låses med en kort PIN-kode. PIN-koden kreves etter det angitte intervallet.

For å låse opp Password Manager

1.Klikk på epwm_icon-ikonet i nettleserens verktøylinje for å åpne Password Manager.

2.Legg inn PIN-koden.

note

Hvis du skriver inn feil PIN-kode tre ganger, blir du omdirigert til hovedsiden for å logge inn med kontolegitimasjonen din.

unlock