Vanlige spørsmål

Nedenfor finner du noen av de vanligste spørsmålene og problemene man kommer over. Hvis du ikke finner noen løsning på problemet eller spørsmålet ditt i Elektronisk hjelp for ESET Password Manager, kan du gå til den jevnlig oppdaterte ESET-kunnskapsbasen vår på nettet.

Abonnementet mitt er i ferd med å utløpe / har utløpt, hva skal jeg gjøre?

For å unngå å miste Password Manager-kontoen din med alle dataene dine, må du fornye abonnement din før utløpsdatoen. Sikkerhetskopier passordene og personopplysningene dine.

Hvordan kan jeg låse opp Password Manager?

1.Klikk på epwm_icon-ikonet i nettleserens verktøylinje for å åpne Password Manager.

2.Legg inn PIN-koden.

Les kapittelet Slik låser du opp Password Manager for mer informasjon om hvordan du låser og låser opp Password Manager.

Hvordan kan jeg logge ut av Password Manager-kontoen min?

Slik logger du ut av Password Manager:

1.Åpne Password Manager-utvidelsen eller appen.

2.Velg hamburgermenyikonet menu > Logg ut og bekreft.

Passordene dine lagres sikkert og låses trygt i Password Manager-lageret. Du kan logge inn igjen når som helst.

Hvordan kan jeg eksportere nettleserpassord og importere dem til Password Manager-nettleserutvidelsen/appen?

Les dette kapittelet for instruksjoner om hvordan du:

Eksporterer passordene dine fra nettleserne Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Edge og importerer dem til Password Manager-nettleserutvidelsen.

Eksporterer passordene dine fra Password Manager-appen, og importerer passordene dine til Password Manager-appen.

Hvordan kan jeg bruke Password Manager med ESET-sikret nettleser

Hvis du vil bruke Password Manager med ESET Sikker nettleser, må den installeres separat.

1.Åpne hovedprogramvinduet for ESET Internet Security-, ESET Smart Security Premium- eller ESET Security Ultimate-produktet.

2.Klikk på Oversikt og velg Sikker bankbetaling og -nettleser. Da åpnes ESET Sikker nettleser.

3.Kopier koblingen https://home.eset.com/download/pwm fra adressefeltet og lim den inn i adressefeltet i ESET Sikker nettleser (som du har åpnet). Trykk Enter-tasten.

4.For å installere Password Manager, fortsett ved å klikke på installasjonsknappen som er knyttet til standardnettleseren.

5.Etter vellykket installasjon ser du Password Manager-ikonet øverst til høyre i ESET Sikker nettleser.

Jeg vil bruke Password Manager med venner/familie på samme enhet, hva skal jeg gjøre?

Hvis flere brukere vil bruke Password Manager på samme enhet, må du aktivere Password Manager på flere brukerprofiler for et bestemt abonnement. Ekstra lager må opprettes i ESET HOME-kontoen.