Installere Password Manager for flere brukere

Hvis flere brukere vil bruke Password Manager på samme enhet, må du aktivere Password Manager på flere brukerprofiler for et bestemt abonnement i ESET HOME-kontoen.

note

Du kan aktivere Password Manager på så mange brukerprofiler med forskjellige e-postadresser som du har kjøpt enheter med et kvalifisert ESET Password Manager-abonnement. Prøveversjonen tilbyr bare én Password Manager-aktivering. Kjøp flere enheter med et kvalifisert ESET Password Manager-abonnement for å få flere Password Manager-enheter.

1.Logg inn på ESET HOME-portalen, og tilknytt abonnement din. Du må bruke et bekreftet ESET Password Manager-abonnement.

2.I Funksjoner-delen klikker du på Sikkerhetsfunksjoner.

3.Aktiver Password Manager-funksjonen på den eksisterende brukerprofilen, eller opprett en ny.