Brukervilkår

Bruksvilkårene («Terms of use») er en juridisk avtale mellom deg og ESET, spol. s r.o., med kontor registrert på Einsteinova 24, 85101 Bratislava, Slovak Republic, registrert i foretaksregisteret administrert av Bratislava I District Court, Section Sro, Entry nr. 3586/B, organisasjonsnummer: 31333532 (heretter referert til som «ESET», «vi», «oss» eller «vår») som forklarer, blant annet, vilkårene og betingelsene for (i) tilgangen, nedlastingen, installasjonen og bruken din av ESET Password Manager- Applikasjonen (heretter referert til som «Applikasjonen») og (ii) tjenesteyting fra ESET knyttet til Applikasjonen (heretter referert til som «Tjenestene»).

Endringer

ESET kan endre disse bruksvilkårene fra tid til annen etter eget skjønn. Vi vil sende deg en e-postvarsel med en lenke til bruksvilkåreneApplikasjonen etter som de endrer seg, ellers varsler vi deg om den endrede versjonen av Bruksvilkårene direkte i Applikasjonen. Hvis du ikke godtar eller ikke overholder bruksvilkårene ved endringer, må du slutte å bruke Applikasjonen og Tjenestene og avinstallere dem. Du anses å ha akseptert bruksvilkårene som endret hvis du fortsetter å bruke applikasjonen og tjenestene etter at den nye endrede versjonen trer i kraft.

VENNLIGST LES ALLE BRUKSVILKÅRENE NØYE

Din avtale om tilgang og bruk av Applikasjonen og Tjenestene.

Nedlasting eller bruk av Applikasjonen og Tjenestene bekrefter at du godtar og godtar bestemmelsene i bruksvilkårene uten reservasjoner, modifikasjoner, tillegg eller slettinger. Hvis du ikke godtar noen bestemmelser i disse bruksvilkårene, er du ikke autorisert til å få tilgang til eller bruke Applikasjonen og Tjenestene. Du kan bli nektet tilgang til Applikasjonen og Tjenestene, med eller uten varsel til deg, hvis du ikke overholder noen bestemmelse i disse bruksvilkårene.

1. Registrering og bruksomfang

Vi begrenser tilgangen til tjenestene og nedlasting av Applikasjonen på maskinvareenheter (datamaskin eller mobilenhet/smarttelefon) kun for registrerte brukere.

Du samtykker i å oppgi sannferdig og nøyaktig kontoinformasjon, inkludert, men ikke begrenset til, brukernavn, hovedpassord, navn og gyldig e-postadresse (samlet kalt din "kontoinformasjon"). Det kan hende du ikke må oppgi deler av eller all kontoinformasjonen hvis du registrerer deg via home.eset.com -portalen.

Du samtykker i å oppdatere kontoinformasjonen din etter behov slik at den alltid stemmer.

Tjenester som er tilgjengelige via Applikasjonen

Hvis du bestemmer deg for å bruke tjenestene, får du tilgang til følgende funksjoner:

Når Applikasjonen er åpen, vil den automatisk oppdage passord mens du blar gjennom og krypterer dem på enheten med hovedpassordet ditt for å lagre dem i Applikasjonen.

Når Applikasjonen er åpen, vil den automatisk fylle ut, på nettsidene du besøker, brukernavnet og passordet til nettkontoene du har lagret i Applikasjonen for denne nettsiden, og den vil automatisk logge deg inn.

Vårt mål er å gi deg en applikasjon som fungerer på andre plattformer og for hvert nettsted, så hvis plattformen eller nettstedet ditt ikke gjenkjennes, vennligst kontakt oss på https://go.eset.com/supportform og vi vil gi deg beskjed om den blir tilgjengelig snart for din plattform eller nettside.

Ved å laste ned Applikasjonen, forstår og samtykker du uttrykkelig i at Applikasjonen logo - ESET Password Manager logo (boks) vil bli installert og vil vises i nettleseren eller mobiloperativsystemet ditt for å få rask tilgang til Applikasjonen.

Digital identitetsadministrasjon

Applikasjonen er en digital identitetsadministrasjonstjeneste som gir deg muligheten til å lagre passord, påloggingsinformasjon, ofte besøkte nettsteder og favorittnettsteder ved å lagre alle passord, notater og skjemautfyllingsdata. Alle dataene du velger å lagre i Applikasjonen, krypteres på enheten ved hjelp av et hovedpassord som bare du vet. Du trenger bare å huske dette hovedpassordet for å åpne Applikasjonen og dekryptere krypterte data på enheten. Etter å ha blitt kryptert på enheten, sendes slike data til Lagring (som definert i artikkel 2) i kryptert format via en sikker tilkobling for å aktivere synkronisering med de andre enhetene dine. Applikasjonen lagrer aldri hovedpassordet på en server, slik at passordene dine ikke kan hentes av noen andre enn deg.

2. Forbudte handlinger

Du kan ikke bruke Applikasjonen og Tjenestene til å driv driftskritiske applikasjoner der menneskeliv eller eiendom kan være på spill. Du forstår at applikasjonen og tjenestene ikke er utformet for slike formål, og at svikt i slike tilfeller kan føre til død, personskade eller alvorlig skade på eiendom eller miljø som ESET ikke er ansvarlig for.

SØKNADEN OG TJENESTENE ER IKKE DESIGNET, MENT FOR ELLER LISENSIERT FOR BRUK I FARLIGE MILJØER SOM KREVER FEILSIKKER KONTROLL INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL, DESIGN, KONSTRUKSJON, VEDLIKEHOLD ELLER DRIFT AV KJERNEKRAFTANLEGG, FLYNAVIGERING ELLER KOMMUNIKASJONSSYSTEMER, LUFTTRAFIKKONTROLL, LIVSSTØTTE ELLER VÅPENSYSTEMER. ESET FRASKRIVER SPESIFIKT ALL UTTRYKK ELLER UNDERFORSTÅTT GARANTI FOR EGNETHET FOR SLIKE FORMÅL.

Du kan ikke bruke Applikasjonen og Tjenestene på en måte som bryter disse bruksvilkårene eller lovene i Slovakia eller din jurisdiksjon. Særlig kan du ikke bruke applikasjonen og tjenestene til å gjennomføre eller markedsføre ulovlige aktiviteter, inkludert opplasting av data med skadelig innhold eller innhold som kan brukes til ulovlige aktiviteter eller som på noen måte bryter loven eller rettighetene til en tredjepart (inkludert eventuelle immaterielle rettigheter), inkludert men ikke begrenset til ethvert forsøk på å få tilgang til lagrede kontoer (for formålene med disse bruksvilkårene refererer "lagring" til datalagringsplassen administrert av ESET eller en tredjepart annet enn ESET og brukeren, med det formål å muliggjøre synkronisering og sikkerhetskopiering av brukerdata) eller kontoer og data fra andre applikasjons- eller lagringsbrukere. Hvis du bryter noen av disse bestemmelsene, har leverandøren rett til å si opp denne avtalen umiddelbart og pålegge deg kostnaden for eventuell nødvendig rettsmiddel, samt ta nødvendige skritt for å hindre deg fra videre bruk av Applikasjonen, uten mulighet for refusjon.

Du kan ikke, og herved representerer, garanterer og lover at du ikke vil tillate eller gjøre det mulig for en tredjepart å:

få tilgang til eller forsøke å få tilgang til Applikasjonen og tjenestene på noen annen måte enn gjennom nettstedet eller applikasjonen eller bruke automatiserte verktøy for å drive tjenestene (skript, etc.); Eller

bruke Applikasjonen og tjenestene på en måte som (eller viser, legger ut, overfører eller på annen måte gjør tilgjengelig UGC (brukergenerert innhold) på eller gjennom Applikasjonen som) (i) er ulovlig, krenkende, skadelig, truende, ærekrenkende, fornærmende, uanstendig, invasiv av en annens privatliv, hatefull, uredelig eller ondsinnet; (ii) innebærer sending av virus, trojansk hest, orm, skadelig kode, avslutningsmekanisme eller lignende mekanisme; (iii) fremmer informasjon du vet er falsk, villedende eller fremmer ulovlige aktiviteter eller oppførsel; (iv) ber om passord, eller personlig identifiserende informasjon for kommersielle eller ulovlige formål fra andre brukere; (v) forstyrrer eller forstyrrer Applikasjonen og Tjenestene eller en hvilken som helst server eller nettverk som er involvert i driften av Applikasjonen og Tjenestene; (vi) ellers bryter med lokal, nasjonal eller annen gjeldende lov eller forskrift.

Sanksjoner

ALL BRUK AV SØKNADEN OG TJENESTENE SOM IKKE ER SPESIFIKT TILLATT I HENHOLD TIL DISSE BRUKSVILKÅRENE, ER STRENGT FORBUDT OG KAN ETTER ESETS SKJØNN RESULTERE I SUSPENSJON ELLER OPPSIGELSE AV KONTOEN DIN.

Kontakt

Misbruk av Applikasjonen og/eller Tjenestene kan rapporteres til https://go.eset.com/supportform

3. Avbrudd ved bruk

Avbrudd

Du erkjenner at: (i) din tilgang til og bruk av Applikasjonen og Tjenestene kan bli suspendert i løpet av en uventet eller ikke-planlagt nedetid eller utilgjengelighet av deler eller hele Applikasjonen og Tjenestene av en eller annen grunn, inkludert som følge av strømbrudd, systemfeil eller andre avbrudd; og (ii) vi skal også ha rett til, uten noe ansvar overfor deg, å suspendere tilgangen til deler eller hele Applikasjonen og Tjenestene når som helst (a) for planlagt nedetid for å tillate oss å utføre vedlikehold eller gjøre endringer i den; (b) i tilfelle et tjenestenektangrep eller et annet angrep på Applikasjonen eller forekomsten av andre hendelser som vi etter eget skjønn bestemmer, vil utgjøre en risiko for Applikasjonen, for deg eller noen av andre brukere; eller (c) i tilfelle vi finner ut at bruk av Applikasjonen er forbudt ved lov, eller vi på annen måte fastslår at det er nødvendig eller tilrådelig å gjøre det av juridiske eller regulatoriske grunner (samlet kalt "Bruksavbrudd").

Intet ansvar

ESET skal overhodet ikke ha noe ansvar for skader, forpliktelser, tap (inkludert tap av data eller fortjeneste) eller andre konsekvenser som du kan pådra deg som følge av bruksavbrudd.

Varsel om avbrudd

I den grad det er mulig, vil vi forsøke å legge ut oppdateringer på ESET sine støttesider om eventuelle bruksavbrudd og gjenopptakelse av bruk etter suspensjon, men skal ikke ha noe ansvar for måten vi gjør det på, eller hvis vi ikke gjør det.

Systemkrav

Din bruk av Applikasjonen og Tjenestene kan påvirkes av ytelsen og kompatibiliteten til maskinvaren, programvaren og Internett-tilgangen. Å oppfylle systemkrav er ditt ansvar.

Hosting

ESET vil fortløpende gjøre rimelige kommersielle tiltak for å sikre at serverne er knyttet til Internett fortløpende, i henhold til bestemmelsene heri, inkludert, men ikke begrenset til, bestemmelser om vedlikehold, sikkerhetskopiering og systemtilgjengelighet.

Systemtilgjengelighet

ESET vil gjøre applikasjonen og tjenestene tilgjengelige online for sluttbrukere 24 timer i døgnet og 7 dager i uken, via en lenke til serveren(e), med maksimal tilgjengelighet for oppetid i samsvar med serviceavtalen til vår tjenesteleverandør.

4. Sikkerhet

Ditt ansvar

Du forstår og godtar at du alene er ansvarlig for å opprettholde konfidensialiteten til kontoinformasjonen din (inkludert hovedpassordet ditt) og for å begrense tilgangen til maskinvareenheten mens du er logget inn på nettstedet eller bruker Applikasjonen. Du samtykker i å ta ansvar for alle aktiviteter som skjer under kontoen din eller fra maskinvareenheten.

Vi forsøker å bruke rimelige sikkerhetstiltak for å beskytte mot uautorisert tilgang til kontoen din. Vi kan imidlertid ikke garantere absolutt sikkerhet for kontoen din eller personopplysningene vi samler inn, og vi kan ikke love at våre sikkerhetstiltak vil hindre tredjeparts "hackere" fra ulovlig tilgang til Applikasjonen eller innholdet. Du samtykker i å umiddelbart varsle ESET om uautorisert bruk av kontoen din, eller andre sikkerhetsbrudd hos https://go.eset.com/supportform, og du aksepterer all risiko for uautorisert tilgang til Applikasjonen, kontoinformasjonen din og annen informasjon du oppgir til ESET og dermed ubetinget avlaste ESET for ethvert ansvar i den forbindelse.

Ansvarsfraskrivelse og skadesløsholdelse vedrørende sluttbrukerkonto

ESET vil ikke være ansvarlig for eventuelle tap som oppstår som følge av uautorisert bruk av kontoen din, og du samtykker i å holde ESET skadesløs, dets tilknyttede selskaper, dets aksjonærer, ledere, direktører, agenter, ansatte, partnere og/eller lisensgivere, etter hva som er aktuelt, for upassende, uautorisert eller ulovlig bruk av kontoen din.

5. Annullering og oppsigelse av kontoen din

Avslutte kontoen din

Du kan avslutte kontoen din når som helst ved å https://go.eset.com/supportform med forespørselen din, eller bruke alternativet i programinnstillingene.

Oppsigelse av ESET

ESET kan avslutte kontoen din umiddelbart i tilfelle brudd eller brudd på disse bruksvilkårene av deg.

Filslutt

Alle produkter og tjenester avsluttes til slutt (“Slutten”). Beslutningen om å slutte å distribuere og støtte et produkt eller en tjeneste kan være basert på en rekke faktorer, inkludert endringer i teknologi, lisensiering og støttehensyn, fallende forbrukeretterspørsel og/eller tilgjengeligheten av et nyere produkt med mer avanserte funksjoner. I forkant av sluttdistribusjon og støtte for Applikasjonen og/eller Tjenestene, vil vi gi alle brukere forhåndsvarsel om produktets Slutt ved å sende e-post til brukere på e-postadressen som er knyttet til deres konto og/eller legge inn et slikt varsel på nettstedet. Du vil kunne fortsette å bruke Applikasjonen til senere: (i) datoen for slutten av levetiden, eller (ii) den siste dagen i gjeldende periode (fra og med datoen sluttvarselet er lagt ut eller sendt på e-post) av et automatisk fornyet abonnement, der det er aktuelt.

Gjenlevende forpliktelser

Alle bestemmelser i disse bruksvilkårene som av sin art skal overleve utløp eller oppsigelse av kontoen din, skal bruk av Applikasjonen og Tjenestene overleve utløpet eller oppsigelsen av kontoen din, bruk av Applikasjonen og Tjenestene, inkludert, men ikke begrenset til, immaterielle bestemmelser, garantifraskrivelser, skadesløsholdelse og ansvarsbegrensninger. Oppsigelse av din tilgang til og bruk av Applikasjonen og Tjenestene skal ikke avlaste deg fra noen forpliktelser som oppstår eller påløpe før slik utløp eller oppsigelse eller begrense ethvert ansvar som du ellers måtte ESET, inkludert, men ikke begrenset til eventuelle skadesløsholdelsesforpliktelser som finnes her.

Avinstaller

For å avinstallere Applikasjonen, fjerner du den fra nettleseren din.

All informasjon du vil beholde fra databasen, må eksporteres før du avinstallerer applikasjonen.

6. Immaterialrettigheter

Tildeling av lisens

ESET gir deg en ikke-eksklusiv, ikke-overførbar, gjenkallelig og tidsbegrenset lisens til å få tilgang til og bruke Applikasjonen i samsvar med vilkårene som er angitt i disse bruksvilkårene ("Lisensen"). Applikasjonen og tjenestene gjøres kun tilgjengelig for deg for personlig, ikke-kommersiell bruk. Du må innhente vår tillatelse hvis du vil (i) selge, distribuere, lisensiere eller på annen måte utnytte, helt eller delvis, tjenestene eller Applikasjonen eller informasjon eller programvare knyttet til dem eller (ii) for å endre eller lage avledede verk fra Applikasjonen, helt eller delvis.

Forbehold om rettigheter

ESET forbeholder seg all rett, tittel og interesse som ikke uttrykkelig er gitt i henhold til Lisensen i størst mulig grad i henhold til gjeldende lover. Du kan ikke viderelisensiere, tildele eller overføre lisensen som er gitt til deg i henhold til disse bruksvilkårene, og ethvert forsøk på å viderelisensiere, tildele eller overføre deler av rettighetene dine i henhold til disse bruksvilkårene er ugyldig.

Varemerker og opphavsrett

Alle varemerker (registrert eller ikke), tjenestemerker, grafikk og logoer (samlet kalt "Varemerker") som brukes i Applikasjonen og Tjenestene, eller i forbindelse med Applikasjonen og Tjenestene, er varemerker for ESET. Applikasjonen kan også inneholde tredjeparts varemerker, tjenestemerker, grafikk og logoer (samlet kalt "Andre varemerker"). De andre varemerkene tilhører sine respektive eiere.

Alt innhold som vises gjennom Applikasjonen samt all programvaren (inkludert kildekoden) som brukes i forbindelse med tjenestene, er den eksklusive eiendommen til ESET eller tredjeparter og er beskyttet av lover om opphavsrett.

Ingen lisens

Ingenting som vises på Applikasjonen vil bli tolket som å gi deg noen lisens, rett, tittel eller interesse knyttet til varemerkene, de andre varemerkene eller andre immaterielle rettigheter som brukes i forbindelse med Applikasjonen og Tjenestene (samlet kalt "Åndsverk") og åndsverks eiendom forblir den eksklusive eiendommen til ESET eller respektive eiere. Med unntak av det som er angitt her, godtar du å ikke vise, kopiere, reprodusere, bruke eller distribuere åndsverk uten vårt skriftlige samtykke på forhånd. Du samtykker også i at du ikke kan kopiere noe materiale som er gjort tilgjengelig gjennom Applikasjonen.

Eierskap

ESET eier alle rettigheter til forbedringer, oppgraderinger og reparasjoner relatert til applikasjonen og tjenestene ("forbedringer"), selv i tilfelle slike forbedringer er opprettet basert på tilbakemeldinger, ideer eller forslag du har sendt inn i noen form. Du vil ikke ha rett til noen form for kompensasjon, inkludert eventuelle royalties knyttet til slike forbedringer.

7. Garanti, ansvarsfraskrivelser

"SOM DEN ER”-BASIS / Ingen garanti

APPLIKASJONEN LEVERES "SOM DEN ER". DET GIS INGEN GARANTI AV NOE SLAG, DIREKTE ELLER INDIREKTE. NEDLASTINGEN AV APPLIKASJONEN OG ALL BRUK AV TJENESTENE ER ETTER EGET SKJØNN OG RISIKO, OG DU VIL VÆRE ENEANSVARLIG FOR EVENTUELLE SKADER PÅ MASKINVAREENHETEN DIN, TAP AV DATA ELLER ANDRE TAP SOM FØLGE AV NEDLASTING AV APPLIKASJONEN OG/ELLER BRUK AV TJENESTENE. ESET ER IKKE ANSVARLIG FOR DATATAP, SKADER, BEGRENSNINGER AV TJENESTETILGJENGELIGHETEN, INKLUDERT DATA SENDT AV APPLIKASJONEN TIL EKSTERN LAGRING MED FORMÅL OM DATASYNKRONISERING OG SIKKERHETSKOPIERING. KRYPTERING AV DATA MED APPLIKASJONEN INNEBÆRER IKKE NOEN ANSVAR FOR LEVERANDØREN ANGÅENDE SIKKERHETEN TIL DISSE DATAENE. DU SAMTYKKER UTTRYKKELIG I AT DATAENE SOM ER ANSKAFFET, BRUKES, KRYPTERTE, LAGRES, SYNKRONISERES ELLER SENDES VED HJELP AV APPLIKASJONEN, OGSÅ KAN LAGRES PÅ TREDJEPARTSSERVERE. HVIS ESET ETTER EGET SKJØNN VELGER Å BRUKE EN SLIK TREDJEPARTS LAGRING, NETTSIDE, WEBPORTAL, SERVER ELLER TJENESTE, ER ESET IKKE ANSVARLIG FOR KVALITETEN, SIKKERHETEN ELLER TILGJENGELIGHETEN AV EN SLIK TREDJEPARTSTJENESTE, OG ER I INGEN GRAD ESET ANSVARLIG FOR DEG FOR BRUDD PÅ KONTRAKTLIGE ELLER JURIDISKE FORPLIKTELSER FRA TREDJEPART, HELLER IKKE FOR SKADER, TAP AV FORTJENESTE, ØKONOMISKE ELLER IKKE-ØKONOMISKE SKADER, ELLER ANDRE TAP NÅR DU BRUKER APPLIKASJONEN. ESET ER IKKE ANSVARLIG FOR INNHOLDET I DATA INNHENTET, BRUKT, KRYPTERT, LAGRET, SYNKRONISERT ELLER SENDT VED BRUK AV APPLIKASJONEN ELLER I LAGRING. DU ERKJENNER AT ESET IKKE HAR TILGANG TIL INNHOLDET I DE LAGREDE DATAENE OG IKKE ER I STAND TIL Å OVERVÅKE DET ELLER FJERNE JURIDISK SKADELIG INNHOLD.

Mer informasjon

DU ERKJENNER AT DIN INNSENDING AV INFORMASJON VIA APPLIKASJONEN (INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL UGC) ER PÅ EGEN RISIKO. ESET PÅTAR SEG IKKE NOE ANSVAR OVERFOR DEG MED HENSYN TIL TAP ELLER ANSVAR KNYTTET TIL SLIK INFORMASJON PÅ NOEN MÅTE.

Tredjepartsinnhold

NOE AV INNHOLDET SOM VISES GJENNOM Applikasjonen, KAN OMFATTE MATERIALE SOM TILHØRER ELLER LEVERES AV TREDJEPARTER (INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL, UGC). DU ERKJENNER AT ESET IKKE PÅTAR SEG NOE ANSVAR FOR SLIKT INNHOLD, PRODUKTER OG/ELLER TJENESTER.

Videre ansvarsfraskrivelse

UTEN FORVARSEL KAN ESET ENDRE, SUSPENDERE ELLER AVSLUTTE ASPEKTER ELLER FUNKSJONER I APPLIKASJONEN OG TJENESTENE ELLER DIN BRUK AV APPLIKASJONEN OG TJENESTENE. HVIS ESET VELGER Å ENDRE, SUSPENDERE ELLER AVSLUTTE NOEN DEL AV ELLER HELE APPLIKASJONEN OG TJENESTENE, VIL DEN IKKE VÆRE ANSVARLIG OVERFOR DEG ELLER NOEN TREDJEPART.

8. Ansvarsbegrensning og skadesløsholdelse

Ansvarsbegrensning

I DEN GRAD DET ER TILLATT I HENHOLD TIL GJELDENDE LOV, SKAL DET UNDER INGEN OMSTENDIGHETER ANGIS, DETS TILKNYTTEDE SELSKAPER, STYREMEDLEMMER, AKSJONÆRER, AGENTER, LISENSGIVERE OG ANSATTE ER ANSVARLIGE FOR TAPT FORTJENESTE, INNTEKTER, SALG, DATA ELLER KOSTNADER FOR ANSKAFFELSE AV ERSTATNINGSVARER ELLER TJENESTER, EIENDOM SKADE, PERSONSKADE, AVBRUDD I VIRKSOMHETEN, TAP AV FORRETNINGSINFORMASJON ELLER FOR SPESIELLE, DIREKTE, INDIREKTE, TILFELDIGE, ØKONOMISKE, DEKKENDE, STRAFFENDE ELLER FØLGESKADER, UANSETT ÅRSAK OG UANSETT OM DE OPPSTÅR UNDER KONTRAKT, ERSTATNING, UAKTSOMHET ELLER ANNEN TEORI OM ANSVAR SOM SKYLDES BRUK ELLER MANGLENDE EVNE TIL Å BRUKE APPLIKASJONEN, SELV OM ESET, DETS TILKNYTTEDE SELSKAPER, STYREMEDLEMMER, AKSJONÆRER, AGENTER, LISENSGIVERE OG ANSATTE BLIR INFORMERT OM MULIGHETEN FOR SLIKE SKADER.

I DEN GRAD DET ER TILLATT I HENHOLD TIL GJELDENDE LOV, FRASKRIVER ESET, DETS TILKNYTTEDE SELSKAPER, STYREMEDLEMMER, AKSJONÆRER, AGENTER, LISENSGIVERE OG ANSATTE ALLE REPRESENTASJONER, GARANTIER ELLER BETINGELSER, ENTEN UTTRYKTE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL, UNDERFORSTÅTTE GARANTIER ELLER VILKÅR FOR SALGBARHET, SALGBAR KVALITET, HOLDBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL, TITTEL OG IKKE-KRENKELSE. ESET GIR INGEN FREMSTILLINGER, GARANTIER ELLER GARANTIER FOR AT APPLIKASJONEN OG TJENESTENE VIL VÆRE NØYAKTIGE, PÅLITELIGE, NÅVÆRENDE, UAVBRUTTE, FEILFRIE, UTEN TAP, ØDELEGGELSE, SKADE, KORRUPSJON, ANGREP, VIRUS, INTERFERENS, HACKING, MANGLENDE EVNE TIL Å BRUKE ELLER FÅ TILGANG TIL Applikasjonen OG TJENESTENE, ELLER DATA SOM LEVERES GJENNOM Applikasjonen OG TJENESTENE ELLER FRI FOR ANNEN SIKKERHETSINNTRENGING, OG ESET FRASKRIVER SEG ETHVERT ANSVAR KNYTTET TIL DETTE.

NOEN LAND OG JURISDIKSJONER TILLATER IKKE ANSVARSFRASKRIVELSE, MEN KAN TILLATE ANSVARSBEGRENSNING, OG I SLIKE TILFELLER SKAL ANSVARET TIL LEVERANDØREN, DENS ANSATTE ELLER LISENSGIVERE ELLER TILKNYTTEDE SELSKAPER VÆRE BEGRENSET TIL DET BELØPET DU BETALTE FOR LISENSEN.

Erstatning

DU VIL HOLDE ESET SKADESLØS, DETS TILKNYTTEDE SELSKAPER, STYREMEDLEMMER, AKSJONÆRER, AGENTER, LISENSGIVERE OG ANSATTE SKADESLØSE MED HENSYN TIL SØKSMÅL, KRAV ELLER KRAV (INKLUDERT RIMELIGE ADVOKATHONORARER) SOM OPPSTÅR SOM FØLGE AV (I) DITT BRUDD PÅ DISSE BRUKSVILKÅRENE; (II) EVENTUELLE SKADER FRA DEG ELLER DIN BRUK AV Applikasjonen OG/ELLER TJENESTENE SOM ER FORÅRSAKET AV ESET ELLER EN TREDJEPART; ELLER (III) DIN BRUK ELLER MISBRUK AV Applikasjonen OG/ELLER TJENESTENE, INKLUDERT ALLE TREDJEPARTER (INKLUDERT EIERE AV ENHETEN ELLER PARTER HVIS RETTIGHETER BLE PÅVIRKET AV DATAENE SOM BRUKES I APPLIKASJONEN ELLER PÅ LAGER) KRAV, ANSVAR, SKADER, TAP, KOSTNADER, UTGIFTER, GEBYRER SOM SLIKE PARTER KAN PÅDRA SEG SOM FØLGE AV DIN BRUK AV SØKNADEN OG/ELLER TJENESTENE.

HVIS BESTEMMELSENE I DENNE ARTIKKELEN ER UGYLDIGE AV EN ELLER ANNEN GRUNN, ELLER ESET ANSES Å VÆRE ANSVARLIG FOR TAP, SKADER OSV. I HENHOLD TIL GJELDENDE LOVER, GODTAR DU AT ESETS ANSVAR OVERFOR DEG VIL VÆRE BEGRENSET TIL DET TOTALE BELØPET AV LISENSAVGIFTER DU BETALER.

9. Personvernpolicy

Din bruk av Applikasjonen og Tjenestene er også underlagt ESETs retningslinjer for personvern ("Personvern"), som er innlemmet ved referanse og gjort en del av disse bruksvilkårene. Det er viktig at du leser og forstår vilkårene i våre Retningslinjer for personvern.

10. Data i Applikasjonen og/eller Tjenestene

Med mindre annet, og eksplisitt, velges av deg, lagres alle data som skrives av deg og som lagres i en Password Manager-database i kryptert format på datamaskinen din, eller en annen lagringsenhet som definert av deg. Du forstår at i tilfelle sletting av eller skade på en hvilken som helst applikasjonsdatabase eller andre filer, vil alle dataene i den gå tapt irreversibelt, og du forstår og aksepterer risikoen for slikt tap. Det faktum at dine personlige data lagres i kryptert format på maskinen betyr ikke at informasjonen ikke kan bli stjålet eller misbrukt av personer som oppdager hovedpassordet eller får tilgang til kundedefinert aktiveringsenhet for å åpne databasen. Du er ansvarlig for å opprettholde sikkerheten for alle tilgangsmetodene.

Overføring av personopplysninger til leverandør eller lagring.

Hvis du velger dette, og kun med det formål å sikre rettidig datasynkronisering og sikkerhetskopiering, sender Applikasjonen personlige data fra Applikasjon-databasen – det vil si passord, påloggingsinformasjon, regnskap og identiteter – over Internett til lagringsplassen. Data overføres utelukkende i kryptert form. Bruken av applikasjonen for å fylle ut elektroniske skjemaer med passord, pålogginger eller andre data kan kreve at informasjon sendes over Internett til nettstedet du har identifisert. Denne overføringen av data er ikke initiert av Applikasjonen, og derfor kan ikke leverandøren holdes ansvarlig for sikkerheten i slike interaksjoner med noen som helst nettside som støttes av ulike tilbydere. Eventuelle transaksjoner over Internett, uansett om det er i forbindelse med applikasjonen, skjer etter eget skjønn og på egen risiko, og du vil være eneansvarlig for skade på datasystemet ditt eller tap av data som følge av nedlasting og / eller bruk av slike materiale eller tjeneste. For å minimere risikoen for å miste verdifull data, anbefaler ESET at kundene utfører periodisk sikkerhetskopiering av databasen og andre sensitive filer til eksterne stasjoner. ESET er ikke i stand til å gi deg noen hjelp til å gjenopprette tapte eller ødelagte data. Hvis ESET tilbyr tjenester for sikkerhetskopiering til brukerens databasefiler i tilfelle skade eller sletting av filene på brukernes PC-er, er en slik sikkerhetskopi-tjeneste uten garanti, og innebærer ikke noe ansvar for ESET, overfor deg, overhodet.

Din surfeaktivitet på Internett overvåkes IKKE på noen måte av Applikasjonen. Som sådan samler ikke Applikasjonen inn, og sender heller ikke, informasjon om nettsteder du har besøkt eller informasjon om nettleserloggen din til noen enhet. Noen versjoner av Applikasjonen kan støtte brukeridentifikasjon av nettsteder og programmer som du, brukeren, er i stand til å gjøre oppmerksom på ESET ved å sende gjennom det angitte verktøyet i GUI; ingen slik informasjon sendes uten din klikk-gjennom bekreftelse som indikerer din godkjenning for å sende inn nettstedet eller programnavnet. Slik innsendt informasjon brukes vanligvis til å forbedre funksjonaliteten til Applikasjonen.

Ved å bruke Applikasjonen, samtykker du i at Applikasjonen kan kontakte ESET sine servere fra tid til annen for å se etter lisensinformasjon, tilgjengelige oppdateringer, oppdateringspakker og andre oppdateringer som kan forbedre, vedlikeholde, endre eller forbedre driften av Applikasjonen. Applikasjonen kan sende generell systeminformasjon knyttet til Applikasjonens funksjon.

11. Bruk av aggregerte data

Vi og våre tilknyttede selskaper kan bruke data om kontoen din, data du oppgir til oss som svar på undersøkelser eller spørreskjemaer, og data du gir oss som tilbakemelding, anonymisert og aggregert med data om andre brukere på en slik måte at verken du eller noen annen bruker er identifisert, for å hjelpe oss med å forbedre våre produkter og tjenester og i kommunikasjon om våre produkter og tjenester.

12. Generelt

Ingen partnerskap

Ingen byrå, partnerskap, tilknyttelse eller ansettelse opprettes mellom deg og ESET som følge av disse bruksvilkårene, og du har ingen myndighet av noe slag til å binde ESET på noen måte.

Gjeldende lov

Disse bruksvilkårene skal styres av og tolkes i samsvar med lovene i Slovakia. Du og ESET godtar herved at prinsippene for lovkonflikt og FNs konvensjon om kontrakter for internasjonalt salg av varer ikke skal gjelde. Du godtar uttrykkelig at eventuelle tvister eller krav i forbindelse med denne Avtalen hva angår ESET eller eventuelle tvister eller krav i forbindelse med bruk av Applikasjonen, skal avgjøres av distriktsdomstolen I i Bratislava, og du godtar uttrykkelig at denne domstolen utøver stedlig kompetanse.

Lisens for offentlige myndigheter og amerikanske myndigheter

Applikasjonen gis til offentlige myndigheter, inkludert de amerikanske myndighetene, med de lisensrettighetene og begrensningene som beskrives i denne Avtalen.

Kontroll av eksport og reeksport

Søknaden, dokumentasjonen eller komponentene derav, inkludert informasjon om programvaren og komponenter dertil, skal være underlagt import- og eksportkontroller i henhold til lovbestemmelser som kan utstedes av regjeringer som er ansvarlige for utstedelse av den i henhold til gjeldende lov, inkludert amerikanske eksportadministrasjonsforskrifter, og begrensninger for sluttbrukere, sluttbruk og destinasjoner utstedt av den amerikanske regjeringen og andre myndigheter. Du godtar å overholde alle gjeldende forskrifter for import og eksport og erkjenner at du er ansvarlig for å anskaffe alle lisenser for å eksport, reeksportere, overføre eller importere Programvaren.

Ugyldighet

Hvis noen av bestemmelsene i bruksvilkårene eller deres anvendelse viser seg å være ugyldige i henhold til gjeldende lov eller regel eller lov, anses de i den grad utelatt, og gyldigheten av de andre bestemmelsene i bruksvilkårene ikke vil bli påvirket.

Spørsmål

Hvis du har spørsmål om bruksvilkårene eller ønsker å rapportere et problem knyttet til Applikasjonen, innholdet eller Tjenestene, vennligst kontakt oss på https://go.eset.com/supportform

Språk

Disse bruksvilkårene og personvernerklæringen skal utarbeides på engelsk og/eller andre språk lokaliseringer utelukkende etter ESETs skjønn.

13. Betaling

Du kan velge bruken av Applikasjonen og/eller tjenestene så lenge perioden som er valgt, og velge gjeldende betalingsfrekvens. ESET forbeholder seg retten til å rette opp eventuelle feil i prissetting eller annen relatert informasjon og å endre prisene, når som helst og uten forvarsel.

14. Automatisk fornyelse

Effektiv sikt. Med mindre bruksvilkårene sies opp tidligere, trer i kraft for abonnementsperioden som er angitt i dokumentasjonen. Hvis ingen sikt er avtalt, er standardperioden ett år fra datoen du kjøper lisensen eller annen periode som angitt utelukkende etter ESETs skjønn.

Merknader om fornyelse. I den grad loven krever det, når perioden din er nær utløp, vil vi sende meldinger til e-postadressen du oppga da du abonnerte. Hvis du automatisk fornyer abonnementet på ett år eller mer, vil vi varsle deg om den ventende belastningen for fornyelse og bekrefte at abonnementet er fornyet.

Automatisk fornyelse og påfølgende innvirkninger. Hvis du har gitt oss et gyldig kredittkortnummer eller en alternativ betalingsmåte, vil vi automatisk belaste deg og fornye abonnementet ditt for en annen periode når hver periode utløper. Gebyret vil ikke overstige gjeldende pris, unntatt kampanje- og rabattpriser. Den nye perioden vil være samme lengde som utløpt sikt med mindre annet er spesifisert av oss på fornyelses tidspunktet for fornyelsen. Vi vil informere deg om kontostatusen din og eventuelle endringer i vilkårene og betingelsene for abonnementet ditt i samsvar med lokal lovgivning.

15. Teknisk støtte

ESET eller tredjeparter bestilt av ESET skal gi teknisk støtte til søknaden etter eget skjønn, uten noen garantier eller erklæringer. Det kreves at du sikkerhetskopierer alle eksisterende data, programvare og programfasiliteter før du gir teknisk støtte. ESET og / eller tredjeparter bestilt av ESET kan ikke akseptere ansvar for skader eller tap av data, eiendom, programvare eller maskinvare eller tap av fortjeneste på grunn av teknisk støtte til applikasjonen. ESET og/eller tredjeparter utnevnt av ESET forbeholder seg retten til å avgjøre at et problem ligger utenfor omfanget til teknisk støtte. ESET forbeholder seg retten til å avvise, innstille eller avslutte tilbud om teknisk støtte etter eget skjønn.

16. Varsler

Alle varsler må leveres til: ESET, spol. s r.o., Einsteinova 24, 851 01 Bratislava, Slovak Republic.