Blokkerte nettsteder

Hvis du trenger å deaktivere automatisk skjemautfylling for bestemte nettsteder, tilbyr Password Manager funksjonen Blokkerte nettsteder.

Hvis du vil administrere blokkerte nettsteder på Password Manager, klikker du på Meny > Innstillinger. I delen Data klikker du på Administrer blokkerte nettsteder.

Bare domenenavn og underdomener kan legges til Blokkerte nettsteder-listen. Jokertegn eller relative baner støttes ikke for øyeblikket.

Du kan blokkere et bestemt nettsted fra Password Manager under pålogging. Hvis du vil legge til et nettsted i listen over blokkerte nettsteder, klikker du på Password Manager-ikonet epwm_icon i påloggingsfeltet og slumrer eller deaktiverer Password Manager permanent.

important

Tilgjengelighet uten nett

Funksjonene som krever Internett-tilgang, er ikke tilgjengelige, og de spesifikke knappene er inaktive eller vises ikke.

Fjerne et nettsted fra blokkeringslisten

1.Hvis du vil fjerne et nettsted fra listen, åpner du Password Manager og klikker på Meny > Innstillinger.

2.I delen Data klikker du på Administrer blokkerte nettsteder.

epwm_blocked_website

3.Klikk på X ved siden av det blokkerte nettstedet du vil fjerne.