Generelt

Deaktiver påloggingsfanen ved oppstart – Når det er valgt, vil automatisk oppstart av Password Manager etter nettleserstart (standard) bli deaktivert.

Hvis du klikker på en konto i kontolisten, åpnes nettadressen til kontoen (også tilgjengelig i ESET Password Manager-programmet)—Når du deaktiverer dette alternativet, åpnes vinduet Rediger konto hvis du klikker på en konto.

Ikke vis kontolisten i et forgrunnsvindu – Velg dette alternativet hvis du har to eller flere kontoer for et bestemt nettsted, og du ikke vil automatisk vise kontoer i forgrunnsvideoer.

Deaktiver automatisk utfylling av kontoer – Når dette er aktivert, blir innloggingsopplysningene dine automatisk fylt ut, for eksempel når du åpner et kjent nettsted med en nettleser der du er logget inn på ESET Password Manager-utvidelsen aktivert. Hvis du deaktiverer dette alternativet, deaktiveres alle automatiske innlogginger til nettsteder eller programmer.

Angi som ESET Password Manager standardprogrammet for passordbehandling – Når dette er aktivert, er ESET Password Manager angitt som standardprogrammet for passordbehandling. Alle skjemafelt viser autofyll-ikonet til ESET Password Manager.

Integrer i kontekstmenyen – Når dette er aktivert, vil Password Manager legge til alternativet Generer passord i kontekstmenyen. Klikk på Generer passord for å kopiere et nytt generert passord til utklippstavlen. Lim inn passordet når du logger inn. Huk av for denne innstillingen når du vil fylle inn legetimasjonen din automatisk i nettleserne Google Chrome / Microsoft Edge.

Spør om å lagre identiteter – Når dette er aktivert, vil et varsel informere deg om en ny oppdaget identitet.

Send inn diagnosedata for feilanalyse (også tilgjengelig i ESET Password Manager-programmet)—Diagnosedata hjelper ESET med å analysere feil og spore ytelsesproblemer. Når det er aktivert, kan ESET løse produktproblemer raskere, og ESET teknisk støtte kan hjelpe deg mer effektivt.