Selecteer de categorie
Selecteer het onderwerp

Geen locatie beschikbaar

Anti-Diefstal kan de locatie van uw apparaat mogelijk niet bepalen vanwege de volgende redenen:

1.Er zijn geen gegevens verzameld van het apparaat.
Er worden alleen gegevens verzameld als het apparaat is gemarkeerd als Verdwenen. Als u uw apparaat als verdwenen wilt markeren, klik dan op Mijn apparaat is verdwenen op het tabblad Status van het apparaat.

2.Het verdwenen apparaat is niet verbonden met internet.
Alleen als het apparaat verbonden is met internet kan Anti-Diefstal de locatie ervan bepalen.

3.Er zijn niet genoeg gegevens met betrekking tot de locatie van het apparaat.
Wees geduldig en geef Anti-Diefstal meer tijd om genoeg gegevens te verzamelen om de locatie van het apparaat te bepalen.

4.Er is geen informatie over de locatie van het apparaat beschikbaar.
Als het apparaat langdurig is verdwenen en de locatie ervan nog steeds niet kan worden bepaald, kunt u het apparaat nog proberen te vinden op IP-adres (zie onder).

IP-geolocatie van het apparaat

Als er geen informatie beschikbaar is over de locatie van uw apparaat, kunt u via de volgende onlineservice proberen het apparaat te vinden met IP-adressen die van het apparaat zijn verkregen (zie het tabblad IP-adressen): www.who.is

Als het apparaat wordt gestolen, kan de internetprovider van het gedetecteerde openbare IP-adres, met behulp van een wethandhavende organisatie, het apparaat lokaliseren op basis van het IP-privéadres achter het NAT (niet zichtbaar vanaf internet).