Selecteer de categorie
Selecteer het onderwerp

IP-adressen

Het tabblad IP-adressen in het gedeelte Activiteit bevat een lijst met IP-adressen die van uw verdwenen apparaat zijn verzameld. Deze informatie is alleen beschikbaar als uw apparaat toegang heeft tot internet.

note

IP-adressen in de lijst zijn waarschijnlijk openbare IP-adressen die door een internetprovider (ISP) zijn toegewezen aan een netwerkapparaat zoals een WiFi-router.

De verstrekte informatie bestaat uit:

IP-adres (IPv4)

Internetprovider, hoe vaak verbindingen vanaf uw apparaat tot stand worden gebracht

De datum en tijd waarop het apparaat voor het laatst toegang tot internet heeft gehad.

Klik op Alles om alle verbindingsgebeurtenissen weer te geven.