Online-Help van ESET

Zoeken Nederlands
Selecteer de categorie
Selecteer het onderwerp

Functies van ESET HOME

ESET HOME koppelt meerdere functies aan elkaar, zodat u optimaal kunt profiteren van uw ESET-producten voor thuisgebruik.

ESET HOME heeft de volgende functies en toepassingen:

Devices64x64icon Apparaatbeheer

Met Apparaatbeheer hebt u toegang tot informatie over apparaten waarop ESET-producten zijn geïnstalleerd en die aan uw ESET HOME-account zijn gekoppeld of over computers die zijn geactiveerd met licenties die door uw account worden beheerd. Ook kunt u hiermee uw ESET-product op een apparaat deactiveren.

Apparaatbeheer - Online-Help


Licences64x64icon Licentiebeheer

Met licentiebeheer kunt u essentiële informatie zien over elke licentie, de licentiestatus, de vervaldatum van de licentie, het aantal geactiveerde apparaten en, indien van toepassing, waarschuwingen voor te veel gebruik van licenties of verlopen licenties. U kunt ook een licentie delen met andere gebruikers.

Licentiebeheer - Online-Help


AntiTheft-64x65-shaded ESET Antidiefstal

ESET Antidiefstal is een speciale functie van ESET-beveiligingsproducten voor thuisgebruikers. ESET Antidiefstal maakt gebruik van moderne technologieën zoals het geografisch opzoeken van IP-adressen, neemt beelden met de webcamera op, beveiligt gebruikersaccounts en bewaakt het apparaat. Hiermee en met een rechtshandhavende instantie kunt u uw laptop of mobiele apparaat mogelijk lokaliseren als het kwijt is of is gestolen. ESET Antidiefstal is in de ESET HOME-portal gekoppeld aan uw ESET-product, zodat u op elk apparaat in een webbrowser de activiteiten kunt zien die plaatsvinden op uw computer of mobiele apparaat en u uw apparaat gemakkelijker kunt opsporen.

Anti-Diefstal is niet beschikbaar als zelfstandige toepassing, maar wel als functie in de volgende producten:

ESET Smart Security Premium (Windows)

ESET Internet Security (Windows)

ESET Mobile Security (Android)

ESET Antidiefstal - Online-Help


ParentalControl120-shaded ESET Parental Control

De ESET Parental Control-webservice is een aanvulling op de ESET Parental Control-app en beschermt kinderen tegen bedreigingen op hun smartphone en tablet. De toepassing is een zelfstandige Android-app die volledig is geïntegreerd in ESET HOME, zodat ouders de onlineactiviteiten van hun kind kunnen bewaken en bijsturen, niet alleen vanuit de ESET Parental Control-app maar vanuit elke webbrowser door zich aan te melden bij hun ESET HOME-account.

ESET Parental Control - Online-Help


paswordManager120-shaded ESET Password Manager

ESET Password Manager maakt deel uit van het ESET Smart Security Premium-pakket. Deze functie beveiligt uw wachtwoorden en persoonsgegevens en slaat deze op. Ook vult deze functie automatisch en nauwkeurig webformulieren voor u in, waarmee u tijd bespaart. Ook kunt u een wachtwoordkluis toevoegen aan uw e-mail of aan de e-mails van uw familie en vrienden. ESET Password Manager kan met alle door u toegevoegde wachtwoordkluizen overweg.

ESET Password Manager is beschikbaar als app voor iOS- en Android-systemen, en als browserextensie.

ESET Password Manager - Online-Helpnote

Als u toegang wilt hebben tot de functies van de ESET HOME-portal, moet u een ESET HOME-account maken.