Activiteit

In dit gedeelte kunt u het volgende weergeven of downloaden:

De geografische IP-locatie van uw apparaat

Foto's van webcamera van uw apparaat

Schermopnamen van uw bureaublad

important

Het is niet mogelijk gegevens op te halen als uw apparaat geen verbinding kan maken met internet. We raden u aan meldingen in te schakelen op het tabblad Instellingen.

Controleer of Anti-Diefstal op uw apparaat werkt

U kunt een test uitvoeren om te zien wat er momenteel op uw apparaat gebeurt:

1.Klik op Een test uitvoeren om de functionaliteit van Anti-Diefstal te testen op uw apparaat.

2.Na enkele minuten wordt u gevraagd om te bevestigen dat er schermafbeeldingen en locatielogboeken worden gemaakt in ESET Mobile Security, ESET Internet Security of ESET Smart Security Premium.

3.Anti-Diefstal voert een test uit en verzamelt de bovengenoemde gegevens. U ontvangt ook een e-mailmelding over verzamelde foto's en screenshots.

4.Zodra de gegevens zijn verzameld, klikt u op Downloadactiviteit om het archief te downloaden met alle beschikbare foto's, schermopnamen en locatiegegevens voor uw apparaat.

Gegevens beschikbaar via ESET Antidiefstal op ESET HOME

Hier kunt u voorbeelden bekijken van schermopnamen en webcamfoto's die van het apparaat zijn genomen. Onder elke foto staat de datum en tijd waarop deze is gemaakt en pictogrammen waarmee u de foto kunt markeren als belangrijk of deze kunt verwijderen.

Informatie die we verzamelen en hoe we deze gebruiken

Alle informatie die van uw apparaat verzameld is wordt veilig opgeslagen op servers van ESET.

ESET verzamelt informatie voor ontwikkelingsdoeleinden, personalisering van services en klantenservice. ESET streeft ernaar alle passende maatregelen te nemen om uw persoonlijke informatie te beveiligen en het risico van ongeautoriseerde toegang ertoe, onjuist gebruik ervan of onnauwkeurigheid ervan te minimaliseren. Als u meer wilt lezen over welke informatie wij verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken, kunt u ons Privacybeleid bekijken.