Selecteer de categorie
Selecteer het onderwerp

Locaties

Op het tabblad Locaties in het gedeelte Activiteit staat een lijst met IP-geolocaties die zijn verzameld van uw verdwenen Android-apparaat (mobiele telefoon of tablet). Deze informatie is alleen beschikbaar als uw apparaat toegang heeft tot internet.

Als Anti-Diefstal de locatie van uw apparaat niet kan bepalen, verwijzen wij u naar Geen locatie beschikbaar voor hulp bij het oplossen van uw probleem.