Apparaten

Een nieuw apparaat/serverapparaat toevoegen

Om een nieuw apparaat te beveiligen, klikt u op + Apparaat beveiligen in het gedeelte Apparaten of raadpleegt u Een apparaat toevoegen.

Informatie over apparaat/serverapparaat weergeven

In dit venster worden apparaten weergegeven die aan uw ESET HOME-account zijn gekoppeld en apparaten die worden voorgesteld voor een dergelijke koppeling. Elk gekoppeld apparaat wordt aangeduid met een naam, toepassingsstatus en informatie over productupdates.

PAGE_DEVICES

Aandacht vereist

Apparaten/Servers in deze lijst hebben een waarschuwing of een belangrijke melding.

Apparaten zonder problemen

In deze lijst vindt u apparaten/servers die goed werken. Het beveiligingsproduct dat op het beveiligde apparaat wordt uitgevoerd, is geactiveerd en bijgewerkt naar de nieuwste versie. Het besturingssysteem is bijgewerkt. En in het geval van een mobiel apparaat wordt het niet als vermist opgegeven.

Apparaten die worden voorgesteld voor een verbinding

Apparaten/Servers in deze lijst zijn beveiligd met uw abonnement, maar niet gekoppeld aan uw ESET HOME-account. Apparaten in deze categorie worden weergegeven met hun naam. Klik op het apparaat dat u wilt koppelen en klik op Melding naar het apparaat verzenden om de beveiliging ervan te beheren en weer te geven.

Apparaatdetails

Klik op Meer informatie weergeven om uitvoerige apparaatgegevens weer te geven.

Meldingen: geeft problemen met het ESET-product weer dat op het apparaat/de server is geïnstalleerd. Klik op een melding voor uitvoerige informatie. Deze informatie is alleen beschikbaar als er voor uw apparaat/server een waarschuwing of een kritische melding is.

Productinformatie: geeft informatie weer over het geïnstalleerde product en de activeringsdatum.

Abonnementsgegevens: geeft informatie weer over het abonnement dat is gebruikt voor activering en wanneer de volgende betalingsdatum is. Klik op Abonnement openen voor meer informatie.

Anti-Diefstal: klik op Anti-Diefstal openen om apparaten te beheren die worden beveiligd door ESET Antidiefstal. Deze functie is alleen beschikbaar als uw apparaat wordt beveiligd door ESET Antidiefstal.

Productversie

Zie Abonnementsgebruik voor meer informatie over de beveiligingsstatus van het apparaat/serverapparaat.