Procedures

In dit hoofdstuk worden veelgestelde vragen en veelvoorkomende problemen behandeld. Klik op een onderwerp voor instructies om uw probleem op te lossen:

Een nieuw apparaat toevoegen

Te volgen procedure in het geval van diefstal

Geen locatie beschikbaar

Als u de oplossing voor uw probleem of het antwoord op uw vraag hier niet kunt vinden, kunt u het proberen in onze regelmatig bijgewerkte online Kennisbank.

Indien nodig kunt u via het contactformulier contact opnemen met ESET technische ondersteuning met uw vragen of problemen. Het contactformulier is te vinden in het deelvenster Help en ondersteuning van uw ESET-product.

Als u een ondersteuningsaanvraag vanaf uw Android-apparaat wilt verzenden, tikt u op het pictogram Menu ANTITHEFT_ANDROID_BUTTON_MENU in het hoofdscherm van ESET Mobile Security (of druk op de knop Menu op uw apparaat) en tikt u op Klantenservice > Klantenservice. Vul alle verplichte velden in. ESET Mobile Security omvat geavanceerde logging om u te helpen bij het diagnosticeren van potentiële technische problemen. Zorg dat Toepassingslog is geselecteerd (standaard) als u ESET een gedetailleerd toepassingslog wilt geven. Tik op Verzenden om uw aanvraag te verzenden. Een deskundige van ESET Klantenservice neemt contact op met u op het e-mailadres dat u hebt opgegeven.