Meddelelser

ESET Anti-Theft sætter dig i stand til at sende tilpassede meddelelser til din mistede/stjålne enhed ved hjælp af Meddelelser. Funktionen Meddelelser er kun aktiveret, når enhed er i tilstanden Mangler.

important

Vi anbefaler, at du overvejer brugen af denne funktion omhyggeligt og kun bruger denne funktion, efter at der er indsamlet nok data til at spore enheden. Hvis der ikke er nogen steder tilgængelige, og en tyv bemærker meddelelsen, kan denne deaktivere enheden, og du kan miste muligheden for at spore den.

På fanen Meddelelser kan du indstille en tekstmeddelelse som tapet til Fantomkonto på enheden. Indtast din meddelelse i feltet Meddelelsestekst.

Du kan angive et brugerdefineret baggrundsbillede med teksten i meddelelsen ved at vælge indstillingen Ny meddelelse under fanen Meddelelser for den computer, der kører Windows. Denne indstilling er kun tilgængelig for Windows-enheder.

Klik på Vis eksempel og send for at se, hvordan en meddelelse ser ud, før du sender den. Efter at du har klikket på Send til enhed, leveres din meddelelse 5 minutter efter, at din manglende enhed har oprettet forbindelse til internettet, og bliver automatisk vist på tapetet på din bortkomne/stjålne enhed.

Anbefalede meddelelsesskabeloner

Denne enhed er rapporteret mistet, og den overvåges. Kontakt omgående politiet eller ejeren af enheden på [my@email.com]!

Returner venligst min enhed.

Denne enhed er stjålet. Vi har netop optaget billeder af dig via webkameraet, og politiet er blevet kontaktet. Returner omgående enheden til ejeren!

Sådan annulleres en meddelelse, du har sendt til din enhed

1.Klik på fanen Meddelelsesoversigt i venstre side.

2.Klik på Annuller for at standse en meddelelse i at blive sendt igen.